DOLAR 32,4234
EURO 34,7675
ALTIN 2433,978
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MOİ Sahne’de bu hafta

    MOİ Sahne’de bu hafta
    03.10.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne’de çocuk oyunu Canım Kardeşim Müzikali 2 ve Resul Dindar konseri sanatseverlerle buluşacak

    Mall of İstanbul’da yer alan MOİ Sahne birbirinden keyifli tiyatro oyunlarına ve konserlere ev sahipliği yapıyor. Etkinlik takvimi ise şöyle:

    6 Ekim Cuma günü, saat 20.30’da Resul Dindar konseri

    Karadeniz müziğinin sevilen ismi Resul Dindar 6 Ekim 2017 Çarşamba günü MOİ Sahne’de düzenlenecek konseriyle sevenleriyle bir araya geliyor. 2008 yılında Karmate isimli grubu ile “Nani” ve “Navino” adlarında iki albüm çıkartan sanatçı 2013 yılında “Divane” adlı ilk solo albümü ve ardından 2014 yılında “Dalgalan Karadeniz” albümüyle hayranlarıyla buluştu.

    8 Ekim Pazar günü, saat 13.00’da çocuk oyunu ‘Canım Kardeşim Müzikali 2’

    TRT Çocuk ekranlarında çocukların severek izlediği ‘Canım Kardeşim’in yepyeni tiyatro gösterisi ‘Canım Kardeşim Müzikali 2’ MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Danslı ve müzikli oyun, çocukların da dahil olduğu tadına doyulmaz bir eğlenceye dönüşüyor. Gergedan Yapım’ın sunduğu oyunun konusu; Galip Bey ve eşi Lale Hanım, kızları Mine ve Müge’nin eğlenmek güzel zaman geçirmek için sadece bilgisayara mahkum olduklarını görünce çok üzülürler. Kendi çocukluk yıllarına geri dönüp Mine, Müge ve Mıncır için geçmişten günümüze kadar gelen Barış Manço gibi unutulmaz sanatçıları taklit ederek anlatırlar. Mine ve Müge geçmişe giderler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.