DOLAR 32,3373
EURO 35,1792
ALTIN 2247,385
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MOSDER’de ikinci kez başkan seçilen Mustafa Balcı Güven tazeledi

    MOSDER’de ikinci kez başkan seçilen Mustafa Balcı Güven tazeledi
    21.06.2021
    A+
    A-

    Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (MOSDER) 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı kapsamında yapılan yeni dönem başkanlık seçiminde Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, seçimi kazanarak ikinci kez göreve getirildi. 115 üyenin katılım sağladığı seçimlerde 61 oy alan Balcı, güven tazelemiş oldu.

    İstanbul Holiday İn Airport Hotel’de gerçekleştirilen MOSDER’in 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı kapsamında yapılan yeni dönem başkanlık seçimi kıyasıya bir yarışa sahip oldu. Mustafa Balcı,4 Ocak 2019 Cuma günü gerçekleşen 10. Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nda oybirliğiyle seçilerek başkan olmuştu. Yeni dönem için yeniden başkan adayı olan Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı’nın rakibi ise Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin oldu.

    Başkan adayı olan Alpaslan Baki Ertekin’in başkan seçilmesi durumunda yeni yönetim kurulu üyeleri olarak seçilmek üzere dernek üyelerinin görüşüne sunulacak listesinde; Yataş’tan Nuri ÖztaşkınDoğtaş’tan Davut DoğanKonfor Mobilya’dan Ömer ÇetmenCennet Mobilya’dan Mehmet YaylaÇilek’ten Muharrem Çilek ve İşbir’den Metin Gültepe gibi isimler yer alıyordu. Mustafa Balcı’nın seçimi kazanmasının ardından ise MOSDER’in yeni Yönetim Kurulu Üyeleri’de belli oldu. Bu doğrultuda görev alacak isimler; Lajivert Mobilya’dan Mehmet SoyserinNills’den Fatih OrtakçıBambi’den Adem ÇetmenLoda Mobilya’dan Davut KaraçakTutku Yatak’tan Gökmen Kaya ve Lenova Mobilya’dan Metin Baydar oldu.

    MOSDER tarihinin en uzun başkanlık görevi Balcı’nın!

    MOSDER’in Türkiye genelinde yer alan 73 mobilya markasını temsilen 139 üyesi bulunuyor. Seçime katılan 115 dernek üyesinin 61 oyunu Mustafa Balcı alırken, rakibi Alpaslan Baki Ertekin 54 oy aldı. Önceki dönemlerde 2 sene olan başkanlık görevi 10’uncu olağan genel kurul kararıyla birlikte 3 yıla çıkartılmıştı. Böylece MOSDER tarihinde bir ilk olarak Mustafa Balcı, toplam görev süresi bitiminde 6 yıl boyunca derneğe başkanlık yapmış ilk isim olacak.

    Konuyla ilgili değerlendirme yapan MOSDER Başkanı Mustafa Balcı, “Öncelikle, teveccüh göstererek oylarıyla beni bu göreve yeniden layık gören tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de mobilya sektörüne olan hizmetlerimize aralıksız olarak devam edeceğiz. Türkiye’nin katma değerli ürünleriyle dünya sahnesinde ilk sıralarda yer alması için çalışmalarımızda hız kesmeyeceğiz! 25-30 Ocak 2022 tarihlerinde düzenleyeceğimiz İstanbul Mobilya Fuarı’nın TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak; 260 bin metrekarelik alanda gerçekleştireceğiz. Mobilya sanayinin daha da gelişmesi için yalnızca markalaşmış büyük firmaları değil Türkiye’nin her köşesinde, bu sektörde emek veren irili ufaklı tüm markaları kucaklamaya devam edeceğiz.  Biz her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmaya inandık. Böylece daha güçlü bir sektör, daha güçlü bir ekonomi ve daha güçlü bir Türkiye olacağını düşünüyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.