DOLAR 32,6009
EURO 34,8397
ALTIN 2496,842
BIST 9468,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MSC Splendida, İstanbul çıkışlı 2023 yaz sezonu turlarına başladı

    MSC Splendida, İstanbul çıkışlı 2023 yaz sezonu turlarına başladı
    24.05.2023
    A+
    A-

    2023 Yaz sezonu boyunca ve Sonbaharda İstanbul hareketli seferlerini gerçekleştirecek olan MSC Splendida, 13 Ekim’e kadar 8-9-10 gecelik programlarıyla Ege-Adriyatik turu kapsamında 19 kez İstanbul’u ziyaret edecek. MSC Splendida, İstanbul’dan hareketle tarihlere göre değişiklik göstermekle beraber Yunanistan’ın Korfu, Mikonos, Katakolon, Pire/Atina ve Santorini limanlarına; İtalya’nın ise Bari ve Trieste/Venedik limanlarına uğrayacak ve Kuşadası limanının ardından, İstanbul’a geri dönecek.

    MSC Cruises Gelişmekte Olan Pazarlar Yönetici Direktörü Angelo Capurro “Geçen yıl Türkiye’de MSC Lirica adlı gemimizi ilk kez konuşlandırdığımızda, 2023 yaz sezonu için Türk tatilcilerin yanı sıra uluslararası misafirlerden gelen talepteki büyümeyi karşılamak üzere kapasitemizi artıracağımızı söylemiştik. MSC Splendida da dahil olmak üzere bu yıl Türkiye’den hareketli üç gemi ile sezonu planlamamız bu hedefi yerine getiriyor. Başarılı bir sezon geçireceğimizden ve deniz yolculuğuna yeni başlayanların yanı sıra tekrar tekrar tatil yapan birçok kişiyi gemide ağırlayacağımızdan çok eminiz.

    “Dokuz gecelik yolculuk, hem kendi limanından gemiye binebilen yerli turistler için hem de denizaşırı ülkelerden yolculuğa katılanlar için çok cazip. Büyüleyici ve kozmopolit bir ambiyansı, kaliteli restoranları, birinci sınıf eğlenceyi, dinlendirici barları ve dinlenme salonlarını, butik alışverişi, rahatlatıcı bir SPA’yı ve yeni yürümeye başlayan çocuklardan gençlere yönelik her yaş grubuna özel kulüpleri ile bu yolculuğu dört gözle bekleyebilirler. Özetle, gemilerimizde herkesin keyif alacağı bir şey var.”

    MSC Splendida gemisi, “gemi içinde gemi” konsepti ile son derece lüks ve ayrıcalıklarla dolu özel bir kulüp faydalarını sunan ayrı bir bölüm olan MSC Yacht Club’ı da içinde barındırıyor. MSC Yacht Club’da konaklayan misafirler, gemiye biniş anlarından seyahatleri boyunca kendilerine özel tahsis edilen hizmetli servisine,  özel ve seçkin alanlardan ultra lüks suitlerde konaklamaya, kısacası her şey dahil ayrıcalıklı bir deneyime sahip oluyor.

    MSC Cruises, 2023 yılı yaz programı kapsamında da İstanbul ve Kuşadası limanlarını önemli birer iniş ve biniş limanı olarak rotalarına ekledi. Doğu Akdeniz, MSC Cruises’ın 2023 yaz sezonunda önemli bir rol oynayacak ve ana odak noktalarından biri olarak Türkiye, MSC Cruises’ın bölgede konuşlandırılmış üç gemisiyle ziyaret rekoru kıracak.
    MSC Splendida’nın Teknik Özellikleri

    Gemi adı: MSC Splendida

    Brüt tonaj: 137.936 ton

    Maksimum yolcu kapasitesi: 4.363

    Mürettebat: Yaklaşık 1.370

    Kabin sayısı: 1.637 (Engellilerin erişimine uygun 43 kabin dahil)

    Uzunluk/Genişlik/Yükseklik: 333,30 m / 37,92 m / 66,80 m

    Maksimum hız: 22,99 knot

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.