DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muhafazakar otellere erken rezervasyonu fırsatı

    27.03.2018
    A+
    A-

    Tatilini İslami koşullara göre yapmak isteyenler için muhafazakar otellere erken rezervasyon fırsatı tüm hızıyla devam ediyor. Vizyon Grup çatısı altında hizmet veren muhafazakarotelim. com, erken rezervasyonu yüzde 20’lere varan indirimle taçlandırıyor.

    Muhafazakar camianın tercih ettiği muhafazakar oteller için erken rezervasyon tüm hızıyla devam ediyor. İslami koşullara ve her bütçeye uygun olan muhafazakar otellerin tıklanma adresi olan ve Vizyon Grup çatısı altında hizmet veren muhafazakarotelim. com, erken rezervasyonu yüzde 20lere varan indirimle taçlandırıyor.
    Ege ve Güney sahillerinde yer alan otellerin bu fırsatın kaçırılmamasını aktaran Vizyon Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, ailelere farklı alternatifler sunan muhafazakar otellerin son yıllarda yoğun olarak tercih edildiğinin altını çizdi. Bir çok muhafazakar konsepte sahip otel ve villa ile çalıştıklarını söyleyen Çizmeci, “muhafazakarotelim. com web sitesiyle 2014 yılından beri muhafazakar otel tercihi olan misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışıyoruz. Son yıllarda turizm sektöründe yaşanan sıkıntılar hem yerli hem de yabancı turist sayısının azalmasına neden oldu. Bu nedenle bazı oteller, konsept değiştirip muhafazakar otele dönüşmeye başladı. Dolayısıyla muhafazakar camianın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan bu oteller, erken rezervasyonla da sezonu iyi bir şekilde kapatmayı amaçlıyor” dedi.
    Muhafazakar konsepte sahip otellerin en çok yurt içinden ve yurtdışında yaşayan gurbetçi vatandaşlarımızdan talep gördüğünü belirten Çizmeci, islami değerlere uygun bir şekilde tatil yapmak isteyen bireylere muhafazakar otellerin; sauna, hamam, havuz gibi yerleri ayrı ayrı kullanma imkanı sunduğunu da söyledi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.