DOLAR 32,3958
EURO 34,7788
ALTIN 2396,245
BIST 10237,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MultiNet’liler Meal Box siparişlerini online ödüyor, yemeklerini güvenle yiyor!

    MultiNet’liler Meal Box siparişlerini online ödüyor, yemeklerini güvenle yiyor!
    02.05.2020
    A+
    A-

    Yeni nesil finansal teknoloji şirketi Multinet Up, gurme yemek servisi Meal Box ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında yemek siparişleri için online, temassız ve güvenli bir çözüm sunuyor. MultiNet kart kullanıcıları Meal Box’tan verdikleri siparişlerinin ödemelerini online gerçekleştirecek ve önce sağlık prensibiyle çalışan Meal Box’un sıfır temasla hazırladığı mönülerine güvenle ulaşacaklar.

    Yeni nesil finansal teknoloji şirketi Multinet Up, sunduğu mobil cüzdan uygulaması MultiPay, cep telefonlarını posa dönüştüren MultiPOS gibi çözümleriyle 2014 yılından beri paydaşlarını temassız teknolojisini kullanmaya teşvik ediyor. Multinet Up, bugün evden çalışan, evde yemek yapmaya zamanı olmayan ancak hijyen endişesi ile dışarıdan yemek siparişi vermek istemeyen çalışanlara, gurme yemek servisi Meal Box ile gerçekleştirdiği iş birliği ile güvenilir bir alternatif daha sunuyor. Mobil cüzdan uygulaması MultiPay’i indirip kartını MultiPay’e tanımlayan MultiNet kullanıcıları Meal Box web ’den verdikleri yemek siparişlerini MultiNet kartları ile online olarak ödeyebiliyor, siparişlerine güvenli bir şekilde ulaşabiliyorlar.

    Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Multinet Up Üye İş Yeri ve Dijital Satış Genel Müdür Yardımcısı Zafer Seçmez, şunları kaydetti: “Covid-19 salgınıyla mücadelede salgının her geçen gün kontrol altına alındığını takip ediyor ve üzerimize düşen tüm tedbirleri uygulamaya devam ediyoruz. Bununla birlikte önümüzdeki dönemde hayatın adım adım normale döneceği bilinci ile kullanıcılarımızın sağlık ve güvenlik çekincelerini ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarımız da devam ediyor. Teknoloji şirketimiz inventiv’in sağladığı güçlü teknolojik alt yapımız sayesinde yemek kartı sektörünün dijitalleşmesine yıllardır liderlik ediyoruz. MultiNet yemek kartı ile online ödemeyi de devreye alarak temassız teknolojimize yeni bir boyut kazandırdık. Bu kapsamda ilk iş birliğimizi Meal Box ile hayat geçirdik. MultiNet kullanıcıları artık Meal Box siparişlerini ve ödemelerini tamamen online olarak gerçekleştirecekler; önce sağlık prensibiyle çalışan Meal Box’ın sıfır temasla hazırladığı lezzetli mönülerine güvenle ulaşacaklar. Üstelik her siparişte %10 TatlıPara da kazanacaklar.”

    Meal Box Kurucu Ortağı ve CEO’su Murat Demirhan, yapılan iş birliğini şöyle değerlendirdi: “Meal Box, düzenli olarak dezenfekte edilen mutfağında hazırladığı yemekleri, el değmeden otomatik makinelerde paketliyor ve temassız teslimat hizmeti kapsamında özel araçlarla abonelerine ulaştırıyor. Multinet Up’la son dönemde hız kazanan dijitalleşmenin yeni bir adımı olarak “yemek kartı ile online ödeme” sistemini hayata geçirdik. Meal Box’ın salgın döneminde çıkardığı ve çok ilgi gören “Evde Kal Yemek Paketleri” ve diğer abonelik ürünleri MultiNet kartlarla online ödeme ile temassız alınabilecek. Bu iş birliğinin, tüketici tercihlerinin önemli değişime uğradığı bu dönemde, önemli bir adım olduğunu düşünüyorum.”

    2016 yılında abonelik sistemiyle paketli yemek hizmeti vermeye başlayan Meal Box uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonunda 4 aşamadan oluşan “temassız teslimat” sistemini hayata geçirdi. Son derece hijyenik mutfaklarda usta şefler tarafından pişirilen yemekler kişiye özel kaplara konulduktan sonra el değmeden otomatik makinelerde hava geçirmeyecek şekilde kapatılıyor. Kaplar 100 dereceye yakın sıcaklıktaki özel fırınlara sokularak yemeklerin ısınması ve kapların steril olması sağlanıyor. Daha sonra ikinci bir termo kutuya konulan kaplar, motor kurye değil özel araçlar aracılığıyla abonelerine teslim ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.