DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Murat Yıldırım ve eşi Imani Elbani Yıldırım Ankara Panora AVM’de

    Murat Yıldırım ve eşi Imani Elbani Yıldırım Ankara Panora AVM’de
    26.04.2017
    A+
    A-

    Murat Yıldırım ve eşi Imani Elbani Yıldırım imza günü için geldikleri Ankara Panora AVM’de soruları yanıtladı. Dr. Said Sözühikmet’in kendisi ve Tolgahan Sayışman’ın hayatını değiştirdiğini dile getiren Murat Yıldırım “ Said Bey ile bir arkadaş ortamında tanıştık ve söyledikleri beni çok etkiledi. Kendisine Tolgahan ve ben kitap yazması konusunda çok ısrar ettik. Bu kitabında erişebileceği kadar çok insana ulaştırılması için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü kitapta yazan şeyler okunup bir kenara konulacak şeyler değil” dedi.

    Ünlü isimlerin yaşam koçu olarak tanınan Dr. Said Sözühikmet’in yeni kitabı “Yaşamın Göremediğimiz Şifreleri” Murat Yıldırım ve eşinin imzası ile sevenleriyle buluştu.

    “Kim Milyoner Olmak İster ” programının sunuculuğunu da üstlenen Murat Yıldırım, ilerleyen dönemlerde yeni bir dizi ile izleyicileriyle buluşacağının da müjdesini verdi. Gençlerin bilgi yarışmalarına gösterdiği ilgiden memnun olduğunu dile getiren ünlü oyuncu ve sunucu Yıldırım, oyunculuk kariyeri ile ilgili de şunları söyledi “ Her meslekte olduğu gibi bizlerde de “her şeyi öğrendim ben” durumu yoktur. O yüzden her yeni rolde yeni bir şeyler öğrenir insan. Bu zamana kadar canlandırdığım karakterlerin hepsi benden bir parçayı yansıttı izleyicilere. En son yayınlanan Sonsuz Aşk filminde de izleyiciler ile buluşmak çok büyük bir mutluluk oldu bizim için”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.