DOLAR 32,3149
EURO 34,7351
ALTIN 2411,805
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muratbey, İtalya’dan güçlü bağlantılarla döndü

    Muratbey, İtalya’dan güçlü bağlantılarla döndü
    18.05.2019
    A+
    A-

    İnovatif çalışmalarıyla ülkemizde ve dünyada peynir anlayışını değiştiren Muratbey, 06 – 09 Mayıs 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen “TuttoFood Fuarı”na katılım sağladı. Lezzetli ve inovatif peynirlerini dünyanın önde gelen sektör temsilcilerine tanıtan Muratbey, fuardan önemli iş bağlantılarıyla döndü.

     

    Ürünleriyle dünyanın en önemli gıda fuarlarında yerini alan Muratbey, inovatif ve geniş ürün gamını bu kez İtalya’nın Milano kentinde gerçekleşen “TuttoFood Fuarı”nda sergiledi. Dünya genelinde sektörün nabzını tutan profesyonellere ürünlerini tanıtan Muratbey, önemli iş bağlantılarıyla yurda döndü. Dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Muratbey, inovatif ürünleriyle sektöre yeni yaklaşımlar getirmeye devam etmeyi hedefliyor.

     

    D vitaminli ürünlere Avrupa lansmanı
    TuttoFood Fuarı kapsamında inovatif ürünlerini dünya pazarına sunduklarını belirten Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Erol, “Dünyanın sayılı organizasyonları arasında bulunan TuttoFood Fuarı’nda sofraların vazgeçilmezi Burgu, Topi, Sürmeli, Anadolu Lezzetleri ürünlerimizin yanı sıra Misto, Muratbey Burgu Plus, Taze Beyaz Plus, Taze kaşar Plus gibi D vitamini ile zenginleştirilmiş ürünlerle de yer aldık. Yenilikçi yaklaşımımızla ürettiğimiz, benzeri olmayan peynirlerimiz ile katılımcılara farklı lezzetler ve sağlıklı yaşam için vazgeçilmez ürünler sunduk. Avrupa lansmanını gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz katılımcılardan tam not aldı.” dedi.

     

    2019 Muratbey’in ihracat yılı oldu

    İhracat ağını geliştirmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Hamit Erol “Amerika, Avrupa Birliği Ülkeleri, Uzak Doğu, Balkan ülkeleri, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler gibi dünyanın birçok ülkesini lezzetli peynirlerimizle buluşturuyoruz. İhracat çalışmalarımızda global fuarların katkısını görüyoruz. İhracatta büyüme hedeflerimiz doğrultusunda TuttoFood Fuarı’nda da doğru bağlantılar kurmayı başardık. Fuarın ihracatımıza pozitif yönde katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

    Yurt dışı pazarlama faaliyetlerine yönelik dijital çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Erol “Yurt dışında markalaşma ve globalleşme stratejilerimiz kapsamında uluslararası sosyal medya hesapları oluşturduk. Bu hesaplar üzerinden yaptığımız paylaşımlarla tüm dünyadaki Muratbey sevenlerle sürekli etkileşim halindeyiz. Sosyal medya hesaplarımız sayesinde tüketicilerimizle bağ kuruyoruz. Türkiye’nin milli bir markası olarak gerçekleştirmiş olduğumuz tüm çalışmalarla ihracat payımızı artırmayı ve ülke ekonomisine katkımızı yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.