DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muratbey’in ‘zeka geliştiren’ oyunu Misto Game 6 dilde dünya çocuklarıyla buluşuyor

    Muratbey’in ‘zeka geliştiren’ oyunu Misto Game 6 dilde dünya çocuklarıyla buluşuyor
    07.11.2019
    A+
    A-

    İnovatif çalışmalarıyla sektörde öne çıkan Muratbey’in çocukların zeka gelişimlerine katkı sağlamak için geliştirdiği Misto Game, tüm dünyada büyük ilgi görüyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Teknopark işbirliği ile alanında uzman akademisyenler tarafından hazırlanan Misto Game, gördüğü ilgi nedeniyle Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça ve Flemenkçe dil seçenekleri ile de dünya çocuklarıyla buluşuyor.

    Peynire ‘zeka’ katan Muratbey’in çocukların zeka gelişimine destek olmak için hayata geçirdiği mobil oyun Misto Game, dünyanın pek çok ülkesinde çocukların ve ebeveynlerin ilgisiyle karşılandı. İlk letapta Türkçe olarak hazırlanan Misto Game’i dünya çocuklarıyla buluşturmak adına İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça ve Flemenkçe dil seçenekleri de oyuna eklendi. Misto Game, içerdiği her seviyede yeni ve karmaşık problemlerle çocukların zihinsel becerilerini keskinleştiriyor ve geliştiriyor. Her yaş grubundan çocuğun keyifle oynayabileceği oyun aynı zamanda çocuklara peyniri sevdirerek fiziksel gelişimlerine de katkı sağlamasıyla ön plana çıkıyor. Ücretsiz olarak indirilebilen Misto Game, IOS ve Android cihazlarda kullanılabiliyor.  Tek parmakla oynama özelliği bulunan oyun, her yaşa uygun toplam 52 seviyeden oluşuyor.

     

    Zeka geliştirirken eğlendiren oyun

    Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Teknopark işbirliği ile alanında uzman akademisyenler tarafından geliştirilen Misto Game, ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarına oynatacakları bir kurguda ve formatta tasarlandı. Zeka geliştiren bilgisayar oyunu olarak pek çok ülkede çocukların olduğu kadar ebeveynlerin de ilgisini çeken ve fark yaratan Misto Game, bir oyundan çok daha ötesini sunuyor. Birbirinden zorlu labirentler boyunca, çocuklara zararlı yiyecekler yedirmeye çalışan kötü kalpli canavarla mücadele eden peynir canavarı Misto ise kısa zamanda çocukların kalbini kazandı.  Birbirinden tehlikeli tuzaklarla ve çıkmaz yollarla dolu labirentlerde yolunu bulması için Misto’ya yardım eden çocuklar, oyun boyunca engelleri aştıkça bir üst seviyeye ilerliyor. Misto oyununa  https://www. mistogame. com üzerinden ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.