DOLAR 32,3345
EURO 35,1643
ALTIN 2247,919
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Müteahhit ve ev sahiplerine çözüm Birikimevim’den

    Müteahhit ve ev sahiplerine çözüm Birikimevim’den
    20.11.2019
    A+
    A-

    Ülkemizin büyük kentlerinde gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamaları, son yıllarda Anadolu’nun birçok kentine de yayıldı. Dönüşüm sürecinde olan yapılar için finansal çözümler sunan Birikimevim, bu konudaki bakış açısını sempozyuma taşıdı. Ege Üniversitesi’nde gerçekleşecek Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’na ana sponsor olan Birikimevim, konuyu akademik boyutuyla da ele aldığını kanıtladı.

     Tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle sektördeki dinamikleri değiştirmek için yola çıkan Birikimevim, şimdi de Kentsel Dönüşüm ile ilgili çalışmalarıyla sektöre farklı bakış açısıyla baktığını kanıtlıyor.

    Türkiye’nin birçok kentinde gerçekleşen kentsel dönüşüm faaliyetleri için Birikimevim,  bu dönüşüm sürecine yeni nesil bakış açısıyla dahil oluyor. Kentsel Dönüşüm özelinde geliştirdiği projeksiyonunu 11 Aralık’ta İzmir’de ilk defa düzenlenecek Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’nda detaylarıyla anlatacak olan Birikimevim,  sektörün dinamiklerini değiştirdiğini kanıtlıyor.  Kentsel Dönüşümde fark yaratacak çözümleriyle hem ev sahiplerinin hem müteahhitlerin sorunlarına çözüm önerisi sunan Birikimevim,  sempozyum kapsamında konuyu akademik boyutuyla da ele almaya hazırlıyor.

    Kentsel dönüşüm sürecinin son yıllarda tüm dünyada akademik ve entelektüel çevrelerde yoğun bir şekilde tartışıldığını belirten Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, bu farkındalıkla Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’na ana sponsor olduklarını söyledi. Birikimevim olarak kentsel dönüşüm ile ilgili tüm detayları sempozyum kapsamında kamuoyuyla paylaşacaklarını söyleyen Telli, bu konuda proaktif bir şekilde çalıştıklarını ve taraflara finansal çözümler sunduklarını söyledi. Osman Telli ayrıca, büyüme hedefleri doğrultusunda bir yıl içinde 60 şube ve bin kişilik personel sayısına ulaşmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.