DOLAR 32,5476
EURO 34,9223
ALTIN 2443,414
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutfağınıza nostaljik bir hava katın

    Mutfağınıza nostaljik bir hava katın
    25.08.2020
    A+
    A-

    Cosentino’nun mimari yüzey endüstrisinde devrim yaratan markası Silestone’un yenilikçi rengi Pearl Jasmine, mutfaklarında nostaljik bir hava isteyenlerin yardımcısı oluyor. Beyaz ve grinin yarattığı ritim mutfaklarda nostaljik bir yolculuk başlatıyor.  

     

    Cosentino, renk ve tasarımları ile istediğiniz her alana imzanızı atarak evinizin size özel olmasını sağlıyor. Mutfaklarında nostaljik bir tasarım isteyenler aradıkları dokunuşu, Cosentino’nun mimari yüzey endüstrisinde devrim yaratan markası Silestone’un Eternal Serisi’nde yer alan Pearl Jasmine ile buluyor.

     

    Nostaljiyi modern bir yorumla yaşamak isteyenler, Pearl Jasmine’nin beyaz kireç taşı ve ince gri damarlı yapısıyla mutfaklarını eşsiz birer tasarıma dönüştürüyor. Zeminlerde etkileyici bir his yaratan, klasik ve country tarzları arası geçişlere izin veren Pearl Jasmine mutfağınızın estetik yüzü olacak.

     

    Parlak ve Suede alternatifleri bulunan yüzey, N-boost teknolojisiyle en talepkar mutfaklarda bile üstün bir parlaklık sağlayacak.

     

    N-boost teknolojisi renklere derinlik, yüzeye direnç kazandırıyor

     

    Silestone’un tasarımları sadece görüntüleriyle değil Cosentino tarafından geliştirilen N-boost teknolojisiyle de kullanıcılara ayrıcalık yaşatıyor. Kuvars yüzeylerde teknolojisi ile yeni bir çağ başlatan N-boost, yüzeye su itici özellik kazandırıyor. Yüzey parlaklığını ve renk derinliğini artıran N-boost teknolojisi en zorlu alanlarda sağladığı ışıltıyla, mekanlara olağanüstü genişlik hissi kazandırıyor

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.