DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutfakta hayat var

    Mutfakta hayat var

    Evlerde yaşam alanına dönüşen, hatta çoğu insan için mini bir ofis görevi gören mutfakları küçük detaylarla daha işlevsel ve sıcak bir ortama dönüştürmek hiç zor değil. Günsan’ın kişiselleştirilebilir anahtar prizleri pek çok seçenek sunuyor.

     

    Yemek hazırlama ve pişirme alanından çıkarak günlük hayatta daha fazla vakit geçirilmeye başlanan mutfak, dekorasyonda yapılacak küçük dokunuşlarla daha sıcak bir alana dönüşüyor.

     

    Mutfakta çalışmayı keyifli hale getirin

    Evin her yerinde olduğu gibi mutfaklarda da tercih edilen Günsan Eqona USB’li şarj prizi ile mutfağınızı çalışma ya da keyif alanına dönüştürmeniz çok kolay. 2 USB girişi ile aynı anda 2 cihazın şarj edilebildiği, 2.1 A kapasitesi sayesinde hızlı şarj imkânı sunan priz; cep telefonları, tablet, dijital kamera ve benzeri elektronik cihazların adaptöre gerek kalmadan şarj edilmesini sağlıyor.

     

    Notlarınız kaybolmasın

    Günsan’ın Eqona Pratik serisinde yer alan Notluk anahtar priz ise notlarınızı asmak, fotoğraf koymak ve anahtar asmak için kullanabileceğiniz bir anahtar priz. Beyaz, krem ve metalik rengi tasarımıyla hem her yere uyumlu hem de son derece pratik bir çözüm. Ortama biraz renk katmak isteyenler için ise Radius Design serisinde yer alan Gourmet anahtar priz modeli şık bir seçenek. Siyah üzerine karikatür tarzında yiyecek- içecek figürlü tasarımıyla mutfağa modern bir hava katıyor.

     

     

    ETİKETLER:
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.