DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutfakta trendleri belirleyen İntema, Suadiye’de yeni mağazasını açtı

    Mutfakta trendleri belirleyen İntema, Suadiye’de yeni mağazasını açtı
    10.06.2021
    A+
    A-

    Mutfağını yenilerken dünyadaki güncel trendleri öğrenmek isteyenlerin yeni adresi İntema Suadiye, İntema’nın baştan başa yenilenen koleksiyonundan, deneyimli mimarların örnek tasarım uygulamalarını sunuyor. Suadiye Mağaza’da İntema mimarları, mutfağını yenilemek isteyenlere çizimden uygulamaya her aşamada destek sağlıyor.

     

    Modellerinden malzeme ve renk seçimine kadar baştan başa yenilediği koleksiyonuyla bu yılın mutfak trendlerini belirleyen İntema’nın Suadiye Mağazası, yeni adresinde kapılarını açtı.

    Son bir yıldır VitrA’nın Cavitpaşa Köşkü’ndeki mağazasında hizmet veren İntema Suadiye, artık yeni adresinde ziyaretçilerini ağırlayacak.  İç tasarımı özel bir styling çalışmasıyla mutfak koleksiyonunu en iyi yansıtacak şekilde yapılan İntema Suadiye, mutfağını yenilemek isteyen tüketicilere dünyadaki en güncel mutfak trendleriyle fonksiyellik sağlayacak tasarım ayrıntılarını birleştiren mutfak uygulamalarını görme olanağı sağlıyor. Konum olarak da VitrA Mağazası ile karşılıklı yer alan İntema Suadiye’ye gelen ziyaretçiler, mutfakla ilgili tüm gereksinimlerini tek bir noktadan karşılayabilecek.

     

    Güncel mutfak trendleri İntema’nın yeni koleksiyonunda birleşti

    Suadiye’de İntema’nın yeni koleksiyonunu yansıtan model mutfaklar, dünya mutfak modasının son trendlerinden ilham alınarak ve günümüz insanının değişen yaşam alışkanlıklarına uygun ayrıntılarla şekillenen “Fresca”, “Prime”, “Inova”, “Toscana” ve “Vega” adları verilen 5 farklı stilden oluşuyor. Modern ve klasiğin uyumundan denizin mavisi ve yeşilin huzuruna, sıcak atmosferiyle “homey” stiline uzanan güncel mutfak anlayışını, en çarpıcı özellikleriyle yansıtan İntema Mutfak Koleksiyonu, farklı ihtiyaçlara uygun şekilde kişiselleştirilebiliyor.

     

    Deneyimli tasarım ekibi her aşamada tüketicinin yanında

    İntema Suadiye’ye gelen ziyaretçiler, mutfakların en verimli nasıl kullanılacağını, alana göre nasıl planlama yapılacağını, mini mutfaklarda (kitchenette) fonksiyonellik seçeneklerini görebildikleri gibi, mutfaklarını İntema mimarları ile birlikte planlayabiliyor.

    Deneyimli tasarım ekibi, mutfağın çiziminden projelendirilmesine ve tamamlanmasına kadar her aşamada tüketicinin yanında oluyor ve fonksiyonel düzenlemelerle kişiye özel tasarım mutfaklar yaratıyor.

     

    İntema’dan %35 + %10 indirimle “yaza merhaba”

    Mutfağı sadece yemek pişirilen bir alan değil evin kalbi olarak konumlayan İntema, Haziran Ayına “Heyecan dolu bir yaz kampanyası” ile giriyor.

    30 Haziran’a kadar İntema’nın yeni mutfak koleksiyonu, %35 indirime ek %10 indirimle tüketiciyle buluşuyor. Üstelik mutfakların vazgeçilmezi olan ikili yüksek tel sepet, çöp kovası ve kaşıklıktan oluşan aksesuar seti de yıl boyunca İntema’dan mutfak alan tüketicilere hediye sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.