DOLAR 32,5509
EURO 34,965
ALTIN 2427,158
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Mutluluk Vitrini’ yarışması sonuçlandı

    ‘Mutluluk Vitrini’ yarışması sonuçlandı
    11.04.2018
    A+
    A-

    Armağan tarafından çocukların içindeki yaratıcılıkları ortaya çıkarmak adına başlatılan “Mutluluk Vitrini” yarışması kazananları açıklandı.

    Armağan tarafından çocukların içindeki hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak adına başlatılan yarışmanın kazananları 11 yaşındaki Duru Altay, 10 yaşındaki Esma Betül Geldi ve 9 yaşındaki Asya Elif Adıyaman oldu. Yarışmaya Türkiye’nin pek çok ilinden çocuklar “Mutluluğu” resmettikleri çizimleriyle katılırken, seçilen tasarımlar Armağan’ın İstanbul’da Capacity ve Brandium, Ankara’da Ankamall mağazaları vitrininde Nisan ayı boyunca yer alacak. Ayrıca tasarımları seçilen üç minik tasarımcı 300’er TL’lik hediye çekinin de sahibi oldu.

    Gerçekleştirdiği projelerde önceliği her zaman çocukların gelişimine, hayal gücüne katkı sağlamak olan Armağan, “Mutluluk Vitrini” yarışmasıyla da çocukların hayal edip çizdiği resimlere vitrinlerinde yer verdi. Çocukların kendilerini en mutlu ve rahat hissettiği yer olan oyuncak mağazasında çizdikleri resimleri vitrinlerde görmesi onlar için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Çizilen resimlerde çocuklar “Mutluluğu” farklı olarak birçok temada resmetti.

    “Çocuklar hayal etsin, içlerindeki yaratıcılığı keşfetsin istiyoruz”

    Armağan Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Vural“Geleceğe yön verecek olan çocukların Mutluluğun Vitrini yarışmasına göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Yarışma Ankara, İstanbul, İzmir ağırlıklı olarak Türkiye’nin pek çok ilinden yoğun ilgi aldı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının içinde olduğu bu ayda, hayal ettikleri mutluluğu onların en mutlu olduğu mekanlardan biri olan oyuncak mağazalarının vitrinlerinde kendi çizimleriyle ifade ediyor olmaları bize ayrı bir heyecan verdi. Çocukların hayal gücünü yetenekleriyle birleştiren bu tarz faaliyetler yıl boyunca devam edecek.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.