DOLAR 32,2631
EURO 34,674
ALTIN 2409,885
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Müziğin genç yetenekleri belirleniyor

    26.05.2017
    A+
    A-

    Odeabank’ın desteğiyle gerçekleştirilen III. Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması’nın kazananları 28 Mayıs’ta belli oluyor.

    Türkiye’nin genç ve dinamik bankası Odeabank’ın desteğiyle gerçekleştirilen III. Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması’nın kazananları 28 Mayıs’ta belli oluyor. İlk aşaması 17 Mayıs’ta sona eren Yarışma’nın finalleri 27-28 Mayıs tarihlerinde Beşiktaş’taki Deniz Müzesi’nde gerçekleştirilecek ve kazananlara ödülleri, 28 Mayıs Pazar günü saat 15.30’da basına açık olarak düzenlenecek törenle takdim edilecek. Ödül törenine, İZOT – İzmir Otizm Orkestrası ve Korosu da onur konuğu olarak bir dinleti ile katılacak.

    Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması, 47 yıldır 25 ülkede düzenleniyor. Türkiye’nin 2015 yılından bu yana katıldığı Yarışma’nın kapsamı bu yıl genişletildi ve organizasyona yeni kategoriler eklendi. Yarışmaya katılan adaylar “piyano”, “diğer enstrümanlar/vokal” ve “müzik öğrencileri” kategorilerinde yaşlarına göre değerlendiriliyor.
    Yarışma, müziğin genç yetenekleriyle destekçilerini buluşturmayı hedefleyen bir toplumsal müzik platformu olarak öne çıkıyor ve özel öğrenim-hobi amaçlı ya da profesyonel müzik eğitimi alan gençlerin, yeteneklerini sergileyerek uluslararası müzik dünyasında seslerini duyurmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

    Yarışma “13 Yaşa Kadar”, “14-18 Yaş arası” ve “Özel Kategori” olmak üzere üç ayrı kategoride düzenleniyor. İnternet üzerinden gerçekleştirilen Halk Oylaması ve Jüri Oylaması sonucunda finale çıkmaya hak kazanan yarışmacılar jüri önünde canlı performanslarını sergiliyorlar.
    Türk bankacılık sektöründeki hızlı ve sürdürülebilir büyüme performansı ile dikkat çeken Odeabank, sosyal sorumluluk bilinciyle sanata ve spora verdiği destekle de öne çıkıyor. Yarattığı ekonomik katma değerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’deki sosyal yaşama da değer katmaya önem veren Odeabank, iki yıldır Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması’na destek vererek müziğe yetenekli gençleri, bu alanda kendilerini geliştirmeleri için teşvik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.