DOLAR 32,3935
EURO 34,6206
ALTIN 2389,475
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    n11 bünyesindeki yerli markalarla Yerli Malı Haftası’nı kutluyor

    n11 bünyesindeki yerli markalarla Yerli Malı Haftası’nı kutluyor
    17.12.2018
    A+
    A-

    12-18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında n11. com bünyesinde bulunan birçok yerli marka alışveriş severlerle buluşuyor. Alışverişlerinde yerli malını tercih edenler giyimden elektroniğe, spordan market ürünlerine pek çok farklı kategoride ürünler için n11. com’a geliyor.

    Her sene Aralık ayında kutlanan Yerli Malı Haftası Türk markalı ürünlerin kullanımı konusunda farkındalığı artırırken tüketicilerle yerli ürünleri de bir araya getiriyor. Yerli Malı Haftası’nın büyük bir coşkuyla kutlandığı bu günlerde, n11. com da bünyesindeki pek çok yerli marka ile alışverişlerinde yerli malını tercih edenleri buluşturuyor.

    Giyim & Ayakkabı kategorisinde Koton, Kiğılı, Dufy ve Damat marka ürünleri, Televizyon ve Beyaz Eşya ürünlerinde en çok tercih edilen Türk markaları arasında yer alan Arçelik ve Vestel marka ürünleri, Teknoloji kategorisinde Casper, General Mobile ve Vestel ürünleri ve Spor & Outdoor kategorisinde Greyder ve Kinetix markalarının ürünleri n11. com’da satışa sunuluyor. Buzdolaplarını ve kilerlerini yerli malı ürünlerle donatmak isteyenler için Market ürünleri kategorisinde Eti, Torku, Sütaş, Uludağ, Doğuş, Avilo ve Kızılay ürünleri de n11. com’da satışa sunuluyor. Yerli üretimi ve yerli markaları destekleyen n11. com Yerli Malı Haftası’nı coşkuyla karşılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.