DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nebula Astro ile çocuklar, eğlence keyfini her yerde doyasıya çıkarıyor

    Nebula Astro ile çocuklar, eğlence keyfini her yerde doyasıya çıkarıyor
    27.10.2020
    A+
    A-

    Anker Nebula Astro taşınabilir projektör, pandemi döneminde evde daha çok vakit geçiren çocuklar için eğlenceyi her yere taşıyor. Ufak boyutu ile cep sineması yakıştırmasını hak eden Nebula Astro, 100 ANSI lümen yüksek parlaklık değeri ve 2,5 saatlik pil ömrüyle evin arzu edilen köşesini sürükleyici bir sinema salonuna dönüştürüyor.

    Yalnızca bir elma büyüklüğünde olan Anker Nebula Astro taşınabilir projektör, 100 inç büyüklüğünde dev görüntüler sunarak hem çocukların hem de ebeveynlerin istedikleri her yerde eğlenceli vakit geçirebilmelerini sağlıyor.

    Gözünüz arkada kalmayacak

    Android 7.1 işletim sistemiyle çalışan taşınabilir projektör, Netflix ve Amazon Prime’daki favori dizi ve filmlerin birkaç dokunuşla izlenebilmesini mümkün kılarken, çocuklar ise onlar için özel tasarlanan ve ebeveyn kontrolleriyle kendilerine uygun içerikler izlemelerini sağlayan YouTube Kids’in keyfini çıkarabiliyor.

    Astro’nun parlak DLP ampulüne merak salan çocukların gözlerini korumak için Eye Guard Teknolojisi ile donatılan projektör, ampulüne 60 cm yaklaşılması durumunda projeksiyonu durdurarak önündeki kişinin gözlerine zarar vermiyor.

    2 saatte tamamen şarj oluyor

    Astro, 3250 mAh kapasiteli piliyle 2,5 saate kadar kesintisiz video oynatıp, 14 saate kadar Bluetooth Hoparlör modunda müzik çalabiliyor. Pili sıfırdan tam dolu hale getirmek için yalnızca 2 saat boyunca şarj etmek yeterli oluyor.

    Kumandasının yanı sıra, Nebula Connect adlı mobil uygulaması aracılığıyla da projektörü kolaylıkla kontrol etmek mümkün.

    Zengin bağlantı yetenekleri

    Astro’nun kabiliyetlerini favori HDMI, USB-C ve Bluetooth cihazlarınızı projektöre bağlayarak artırabilmek mümkün. Öte yandan AirPlay üzerinden Apple cihazları kablosuz olarak Astro’ya bağlayabilir ve favori içeriklerinizi anında yansıtabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.