DOLAR 32,2927
EURO 34,7716
ALTIN 2408,653
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nef Vakfı, depremin yaralarını paylaşarak iyileştirmeye devam ediyor

    Nef Vakfı, depremin yaralarını paylaşarak iyileştirmeye  devam ediyor
    02.02.2024
    A+
    A-

    Deprem bölgesinde yaraların sarılması için ilk günden itibaren bölgede çalışmalarını sürdüren Nef Vakfı, depremin birinci yıldönümünde Hatay’da olacak. Konteyner kentte söyleşi çadırı kuracak olan Nef Vakfı, önemli konuşmacılar ve misafirler eşliğinde bölgedeki maddi manevi eksikliklerin çözümlenmesine yönelik söyleşi gerçekleştirecek.

    Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye hızla ulaşan ve o günden bu yana insani yardım, aşevi, konteyner kent, psikososyal destek ve sosyal yardım alanlarında çalışmalarına devam eden Nef Vakfı, depremin birinci yıldönümünde de bölgeye desteklerini sürdürüyor.

    Bu zamana kadar birçok sivil toplum kuruluşu işbirliği ile bölgeye sağladığı ayni ve maddi yardımlarına aralıksız devam devam Nef Vakfı, 06 Şubat olan depremin birinci yıldönümünde de yaraları dayanışma ile sarmak üzere bölgede olmaya hazırlanıyor. Hatay’ın Defne ilçesindeki konteyner kente ‘Nef Vakfı Söyleşi Çadırı’ kurmaya hazırlanan Nef Vakfı, herkesi ‘Paylaşıyoruz, İyileşiyoruz’ sloganı ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmaya ve depremden etkilenen vatandaşların iyileşme sürecine maddi ve manevi destek olmaya davet ediyor.

    Araştırmacı yazar Kerim Güç, Uzman Psikolog Dilek Avuk ve Nef Vakfı Afet Kriz Direktörü Ercüment Arabacı’nın konuşmacı olarak yer alacağı söyleşi programı 06 Şubat Salı saat 15.00’de tüm bölge halkının katılımıyla gerçekleştirilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.