DOLAR 32,4229
EURO 34,753
ALTIN 2429,215
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nef’ten Bilyoner’e “hoş geldin” tweeti: Galatasaray 22’nci kez şampiyon olur!

    Nef’ten Bilyoner’e “hoş geldin” tweeti: Galatasaray 22’nci kez şampiyon olur!
    22.10.2018
    A+
    A-

    Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

    Son şampiyon Galatasaray’ın dev sponsorları arasına güçlü bir sponsor daha eklendi. Bugün Mustafa Cengiz, Bilyoner.com ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını yapılan basın toplantısıyla duyurdu. Sponsorluk anlaşmasının açıklanmasının hemen ardından Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, “BANKO: Galatasaray 22. Kez şampiyon olur” başlığıyla attığı bir tweet ile yeni sponsor Bilyoner.com’a “hoş geldin” dedi. Nef’in tweetinde “Türk sporu ve @Galatasaray için bir güzel haber daha: Ana sponsoru olduğumuz Galatasaray’a bir sponsor daha eklendi. Hoş geldin @Bilyoner” ifadeleri yer aldı.

    Cengiz: Nef bizim en değerli sponsorumuz, teşekkür ediyoruz

    Bilyoner.com sponsorluğuna ilişkin düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulanan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, ana sponsor Nef’e de teşekkür ederken, geçtiğimiz günlerde Emre Akbaba transferiyle ilgili çıkan haberlere yönelik sorular üzerine, “Nef, bizim en değerli, en birinci ve ana sponsorumuz. En büyük desteği Nef’ten alıyoruz. Nef bugüne kadar elini taşın altına koydu. Bundan sonra da koymaya devam edecek” şeklinde yanıt verdi.

    Sorulan sorunun, “Siz ocak ayında transfer yaparsanız yine Nef desteğiyle mi yapacaksınız” şeklinde olduğunu dile getiren Cengiz, “Galatasaray transferi, hem kendi olanakları hem de finansal fair play doğrultusunda yapar. Herhangi bir kurum bize sponsor olacak diye yola çıkamayız. Ama Nef de elinden geleni yapmakta. Emre Akbaba transferiyle ilgili de yine elinden geleni yapacak. Bunu da özellikle belirteyim. Nef bizim ana sponsorumuzdur. Bu vesileyle tekrar Nef’e teşekkür ediyorum” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.