DOLAR 32,3889
EURO 34,8159
ALTIN 2400,16
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NERF’ten Fortnite’a özel seri

    18.07.2019
    A+
    A-

    Eğlence ve sporu birleştiren NERF, son döneme damgasını vuran Fortnite’ta kullanılan ekipmanlardan esinlenerek tasarladığı yeni serisiyle NERF tutkunlarını Fortnite heyecanını gerçek hayata taşımaya çağırıyor.

    Spor ve aksiyon seven büyük küçük herkesin favorisi NERF, son dönemin en popüler oyunlarından Fortnite’ta kullanılan ekipmanlardan esinlenerek tasarlanan yeni serisiyle NERF tutkunlarıyla buluşuyor. Oyuncuların bireysel olarak ya da takımlarıyla birlikte sayısız görevi gerçekleştirmek için yarıştığı oyundan ilham alan, görünümü ve renkleriyle oyundaki ekipmanlarla benzeşen NERF Fortnite serisi, oyunun eğlenceli, taktiklere dayalı ve maceracı dünyasını dijital dünyanın dışına taşıyor. NERF tutkunları Fortnite heyecanını gerçek hayatta da yaşıyor.

    NERF Microshots FortniteNERF tutkunlarına en sevdikleri NERF Fortnite’ların mini versiyonlarını biriktirme imkanı sunan NERF Microshots Fortnite, ayrı ayrı satılan Fortnite TS, Fortnite Llama ve Fortnite RL’den oluşuyor; her paket ayrıca 2 adet Elite dart içeriyor.
    NERF Fortnite SP-LUzun mesafeden hedef almayı sağlayan NERF Fortnite SP-L, çıkarılabilir namlusuyla dar alanlarda oynamayı veya hızlı hareket etmeyi kolaylaştırıyor. Dahili dart haznesi 3 dart alan ürünün paketinde 6 orijinal NERF dartı da yer alıyor.
    NERF Fortnite RLHer atışta bir füze fırlatan NERF Fortnite RL, oyuncunun 3 hızlı adımda kapışmada öne geçmesini sağlıyor. Ürünün paketinde 2 adet orijinal NERF Fortnite Elite füze de yer alıyor.
    NERF Fortnite AR-LSeri atış yapabilen ve pille çalışan, tam otomatik NERF Fortnite AR-L, üzerindeki iki nişangah ile hedef almayı da kolaylaştırıyor. Ürünün paketinde 10 dart alan şarjör ve 20 adet orijinal NERF dartı yer alıyor.
    NERF Fortnite Elite Yedek PaketNERF’ü hızla doldurup kesintisiz Fortnite heyecanı yaşatmak için NERF Fortnite Elite Yedek Paket, özel Fortnite renklerinin kullanıldığı 30 orijinal NERF Elite dart içeriyor.
    NERF Fortnite TS MegaNERF Fortnite TS Mega dipçiğinde yer alan dart saklama haznesi sayesinde şarjör doldurmayı kolaylaştırıyor, 4 adet yedek dartı her zaman hazır tutuyor. Ürünün içeriğinde 8 adet orijinal Nerf MEGA dart yer alıyor.
    NERF Fortnite Mega Yedek PaketNERF’ü hızla doldurup kesintisiz Fortnite heyecanı yaşatmak için NERF Fortnite MEGA Yedek Paket, özel Fortnite renklerinin kullanıldığı 10 orijinal NERF Mega dart içeriyor.

     

    NERF’ten Fortnite’a Özel Seri ile ilgili görsel sonucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.