DOLAR 32,566
EURO 34,7693
ALTIN 2489,981
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nesquik aromalı süt pazarında yılın yeniliğini hayata geçirdi: Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik

    Nesquik aromalı süt pazarında yılın yeniliğini hayata geçirdi: Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik
    20.11.2019
    A+
    A-

    Çocuklara sütü sevdiren Nesquik®, yeni ürünü Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik® ile annelere yepyeni bir seçenek sunuyor! Laktozsuz sütle üretilen ve içeriğinde şeker ilavesi olmayan yeni Nesquik® kakaolu süt, laktoz intoleransı olan çocukların da severek tüketebileceği bir ürün olarak öne çıkıyor. Anneler yeni Nesquik® ile çocuklarına besleyici bir seçenek sunmanın rahatlığını yaşarken, çocuklar da farklı Nesquik® seçenekleri arasından dilediğini tercih edebilecek.

    “Anneler iyi bilir” diyerek annelerin çocuklarına sütü sevdirme çabalarına yıllardır ortak olan Nesquik®, nefis lezzetiyle sütü çocuklar için vazgeçilmez kılıyor! Yeni Nesquik®, laktozsuz sütle ve şeker ilavesiz olarak, içerisine herhangi bir tatlandırıcı eklenmeden, Nestlé’nin güvencesi ve çocuk ürünlerindeki deneyimiyle üretildi. Üstelik içeriğinde demir, D vitamini ve çinko gibi büyüme ve gelişmeye yardımcı vitamin ve mineraller de bulunuyor.

    Çocuklar çok sevdikleri Nesquik®’in nefis kakao lezzetini yeni Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®’te de deneyimleyebilecek. Anneler, Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®’i laktoz intoleransı olan çocuklarına da güvenle içirebilecek.

    Aromalı çocuk sütü kategorisine yepyeni bir soluk getiren Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®, tüm Nesquik® dünyasında bir ilk olma özelliği taşıyor. Tamamen yerel olarak, Nestlé Ar-Ge ekibinin kapsamlı çalışmaları sonucunda Türkiye’de geliştirilen Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®’in üretimi de Türkiye’de yapılıyor.

    Nestlé Sütlü İçecekler İş Birimi Genel Müdürü Buse Aksu Özgen, yeni Nesquik® hakkında “30 yıldan uzun bir süredir çocuklara sütü sevdirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda yeni ürünler ve içeriklerle portföyümüzü sürekli geliştiriyoruz” dedi.

    Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®’in, tüketici beklentileri ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıktığını belirten Özgen, “Türkiye aromalı çocuk sütü kategorisine yepyeni bir soluk getiren Laktozsuz & Şeker İlavesiz Nesquik®, tüm Nesquik® dünyasında bir ilk olma özelliği taşıyor. İlk kez Türkiye’de üretilen ve yeniliği vurgulayan Nesquik® Laktozsuz & Şeker İlavesiz Süt’ün lansmanını yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Nesquik® olarak, sütü sevdirme misyonumuz kapsamında, çocuklarında laktoz intoleransı görülen ve günlük şeker tüketimini dengelemek isteyen anneler için, çocuklarıyla birlikte severek tüketebilecekleri yeni bir seçenek hazırladık.

    Bireyleri ve aileleri dinlemek, onları doğru şekilde anlamak ve ihtiyaçlarına optimum çözümleri en hızlı şekilde sunmak en büyük önceliğimiz. Her zaman daha iyisini sunabilmek için ürünlerimizi sürekli geliştiriyoruz’’ dedi.

    Nesquik® aileye katılan yeni üyesiyle sütü sevdirmeye devam edecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.