DOLAR 32,5672
EURO 34,8514
ALTIN 2425,474
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Netkent’te 2019-2020 eğitim öğretim yılı başladı

    Netkent’te 2019-2020 eğitim öğretim yılı başladı
    04.11.2019
    A+
    A-

    Kısa adı Netkent olan Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi’nde yeni eğitim-öğretim yılı start aldı. İlk online interaktif Türk üniversitesi olarak tanımlanan Netkent’te geniş burs olanaklarıyla hem lisans, hem de lisansüstü programlarında üst düzey eğitim imkanı sunuluyor.

    05.11.2019 İstanbul

    Eğitimin her aşamasında yaratıcılığı öne çıkaran, sorun çözme yetilerini güçlendiren, öğrenmeyi ve öğreten bir yöntemi uygulamak hedefiyle yola çıkan Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi (Netkent), yeni akademik yıla hazır. Çağı yakalayan, küresel bir akademik altyapıya sahip Netkent, 2019-2020 eğitim öğretim yılına hızlı başladı.

    21 Ekim itibariyle eğitimin başladığı Netkent’te, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Hukuk Fakültesinin yanı sıra yüksek lisans programları da yer alıyor. E-MBA lisansüstü programları, önde gelen akademisyenlerin rehberliğinde beklentileri tam anlamıyla karşılayan ders içerikleriyle veriliyor.

    Zamandan ve mekandan bağımsız üniversite: Netkent

    Netkent yola çıktığı ilk günden bu yana, eğitim sektörünü dijital dünyaya entegre edip insana ve insanlığa değer katmayı amaçlıyor. Bu temelle çıkılan uzun yolda ilk günlerden itibaren birçok ilk başarıldı. Türkiye’de ilk kez ‘Yatırımcı Entegratör Çözüm Ortağı’ sıfatıyla e-MBA ve e-MYO programlarında üniversitelerle çalışıldı. Yerli teknoloji ve sistem Türkiye’ye kazandırılarak yeni bir sektör yaratıldı.

    Netkent ile sadece çağı yakalayan, hatta onu dönüştürenlerin yolunu aydınlatacak bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda araştırmaya ve bilim üretilmesine katkı sağlayarak kuruluş ilkelerini yaşatacak bir üniversite de hedeflendi. İnternet kullanımının sürekli arttığı, bilgiye erişimin kolaylaştığı, mekan kavramının soyutlaştığı ve zamanın daha da önemli hale geldiği dijital dönüşüm çağında Netkent öncü bir üniversite niteliği taşıyor.

    Alanında uzmanlaşmış isimlerle zenginleşen akademik kadrosu, teknolojik adaptasyonu ve odak noktasına insan unsurunu almasıyla Netkent, bilimin meşalesini taşıyanlara sonsuza kadar rehber olmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.