DOLAR 32,2898
EURO 34,7833
ALTIN 2408,543
BIST 10269,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NetWork ile yaza dinamik başlangıç

    02.04.2018
    A+
    A-

    NetWork İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonu şehirde yaz havasını cesur kalıplar ve modern çizgilerle karşılıyor. Doğada özgür olma lüksüne vurgu yapan temalar, dikkat çekici aksesuarlar ve ince düşünülmüş detaylarla yaza dinamik bir giriş yapmaya hazır mısınız?

    NetWork İlkbahar/Yaz 2018 Kadın koleksiyonu yaz sezonunda farklı rotalar ve ilhamlarla yola çıkıyor. Klasik çizgilere modern dokunuşlar katan koleksiyon, farklı ve yenilikçi stiller oluşturmaya devam ediyor.

    Black Stripes serisi, siyah ve beyaz ikilisinin uyumundan vazgeçemeyen şehirli kadınların temposuna en dinamik şekilde eşlik ediyor. Çan etekler ve mini ceketlerin ön planda olduğu temanın kemerleri koleksiyonun en gözde parçalarından.

    Bir kere denedikten sonra kolay kolay vazgeçilemeyen kalıplarıyla NetWork Denim koleksiyonu, farklı formları ve renk seçenekleriyle yaz sezonuna merhaba diyor. Taş ve zımba detaylı tomboy modellerden flare kesimlere kadar geniş bir denim yelpazesi sunan koleksiyonda farklı stilleri tamamlayacak bir parça mutlaka var.

    Doğanın yansımalarından ilham alan Dream Catcher teması ise, toprak tonlarını hareketli yaz kesimleriyle bir araya getiriyor. Lila renginin başrolü üstlendiği naif pastel tonlarının doğanın renkleriyle kucaklaştığı bu temada, simli trikolar da şifon piliselerle dans ediyor. Temayla örtüşen zarif floral desenli kumaşlar mevsimin getirdiği tazelenme hissini koleksiyona taşıyor.

    NetWork kadınının casual stilinin kodlarını oluşturan NetWork Free ise, rahatlığı ve modern çizgileriyle ön planda. Şehirde, tatilde, casual ofis stilinde ya da hafta sonunda, her ortama uyum sağlayan tasarımlar Free koleksiyonu ile sezondaki yerini alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.