DOLAR 32,5654
EURO 34,9954
ALTIN 2431,714
BIST 9776,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NetWork İlkbahar/Yaz 2019 Erkek Koleksiyonu

    NetWork İlkbahar/Yaz 2019 Erkek Koleksiyonu
    05.04.2019
    A+
    A-

    Yenilikçi duruşuyla koleksiyonlarına yön veren NetWork’ün İlkbahar/Yaz 2019 erkek koleksiyonu, yaklaşan bahar aylarının içinizi ısıtan coşkusunu kumaş seçimlerindeki ve renk yelpazesindeki değişimle hissettiriyor. Siyah, gri ve beyazın uyumlu rutinini pembenin sofistike enerjisiyle kıran koleksiyonun genelinde baskılı tişörtler, lazer kesim detaylar ve esnek deri montlar cesur ve hareketli erkeklere ilham veriyor.

    Safari görünümünü şehre taşıyan Focus On Green teması, koleksiyon içinde keten kumaşlarıyla öne çıkarken yeşil ve hakinin güçlü tonları stilinize şık bir dokunuş yapıyor. Yaprak ve palmiye desenli tasarımlar ise baharın gelişinin müjdecisi.

    Koleksiyondaki Traveler temasının çıkış noktası ise seyahat etmeyi seven erkeklere akıllı parçalar sunmak. Bu inovatif ürünler arasında kırışmayan ve az yer kaplayan parçaların yanı sıra, ütü gerektirmeyen katlanabilir takım elbise ve beşli bavul seti de bulunuyor.

    Vazgeçilmez parçaları bir arada sunmayı hedefleyen Essentials teması trikolar, blazer ceketler ve gömleklere farklı alternatifler sunarak, basic parçalarla yalın şıklığı yakalamak isteyen erkekleri hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.