DOLAR 32,5605
EURO 34,9894
ALTIN 2421,79
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NetWork, yeni yıla girerken Pınar Deniz ile ışıldıyor

    NetWork, yeni yıla girerken Pınar Deniz ile ışıldıyor
    24.11.2022
    A+
    A-

    Her sene köklerine bağlı kalarak yeniden yorumlanan ve metropol hayatının dinamizmine şık bir anlayışla eşlik eden NetWork, marka yüzü Pınar Deniz ile yılbaşının ihtişamlı enerjisine yakışan ışıl ışıl alternatifler sunuyor.

    Cesur ve glam NetWork yeni yıl koleksiyonu; Pınar Deniz’in seçtiği göz alıcı bordo payetli elbise, siyah saten tasarımlar, yılbaşının ikonik dokusu kadifenin en şık halini yansıtan takımlar ve feminen duruşunuzu parlatacak iddialı parçalardan oluşuyor.

    Pınar Deniz, yeni yıl stilini ışıltılı aksesuarlar ile taçlandırıyor. Sezon trendlerinden taşlı headpiece, göz alıcı yüzük ve bilezikler, altın ve gümüş rengin harmoni yarattığı  zamansız ve ikonik aksesuarlar yeni yıla girerken şıklığınızın tamamlayıcısı olurken, sevdiklerinizi de mutlu etmek için ideal bir hediye alternatifi oluyor.

    NetWork erkeğinin çekici duruşunu yansıtan görkemli parçalar yeni yıl koleksiyonunda yerini alıyor. Şıklığın ve elegan görünümün altını çizen saten ve kadife smokin takımlardan, cool görünümün vazgeçilmez parçası deri ceketler ile yeni yıl kutlamalarının stil sahibi erkeği olmak, NetWork ile kaçınılmaz oluyor.

    Yeni yıl kutlamalarına özel olarak seçilen ışıltılı koleksiyonumuz, davet ve partilerde sizi parlatmak üzere tüm NetWork mağazalarında ve web’de sizi bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.