DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Network’le şehre dönüş

    Network’le şehre dönüş
    01.09.2020
    A+
    A-

    NetWork kadın ve erkek koleksiyonları, şehir hayatına dönerken şıklık ve rahatlığı bir arada vadeden tasarımlar sunuyor.

    NetWork, koleksiyonunda yer alan modern ve dikkat çekici parçalarla mevsim geçişinde de kombin seçimlerinizi belirlemeye devam ediyor. Çiçek motifli uzun elbiseleri, triko bluzları, keten ceket ve pantolonlarıyla tatil rotalarından şehir hayatına uzanan bir şıklık vadeden marka, sofistike duruşunuzu ofis stilinize uyarlayacak birçok farklı tasarım alternatifi sunuyor. Çok sayıda desen ve renk seçeneğine sahip midi boy etekler, her ortamda çarpıcı etkisini göstermeyi sürdürürken yumuşak dokusu ve konforlu yapısıyla bağımlılık yaratan keten tasarımlar, her zaman olduğu gibi yine gardıropların anahtar parçaları arasında yerlerini alıyor. Çeşitli renk ve kesim alternatifleriyle öne çıkan süet ve deri ceketler, görünümünüze iddialı bir dokunuş katarken hasır ve örgü çantalar ise Akdeniz’in yüksek enerjisini metropol yaşantısına taşıyor.

    Stil sahibi erkekler için konforlu ve natürel tasarımlar

    NetWork, pamuk, keten gibi doğal malzemeleri içeren geniş koleksiyonuyla erkeklere, sonbahara geçiş döneminde konforlu bir şıklık sunmayı sürdürüyor. Etkileyici desen ve kesimleri rahat formlar ile birleştiren gömlek, ceket ve pantolon tasarımları, natürel kumaşları ile mevsim geçişinde ve şehir hayatında size eşlik ediyor. Polo yaka tişört ve pantolonlarla kombinleyebileceğiniz modern sneaker ve loafer modelleri ise ofiste ve şehirde gündelik hayatınızda tepeden tırnağa cool bir görünüm yakalamanız için son derece ideal.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.