DOLAR 32,5834
EURO 34,7967
ALTIN 2507,931
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Neymar Madame Tussauds İstanbul’da İstiklal Caddesi’nden geçenleri selamlıyor

    Neymar Madame Tussauds İstanbul’da İstiklal Caddesi’nden geçenleri selamlıyor
    03.07.2018
    A+
    A-

    Dünyanın ve Türkiye’nin en ünlü isimlerine ev sahipliği yapan balmumu müzesi Madame Tussauds İstanbul, Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar’ın figürünü ana girişinde sergilemeye başladı. Kupa heyecanının tüm hızıyla devam ettiği bugünlerde İstiklal Caddesi’nden geçen herkes Neymar’ı görebilecek ve onunla fotoğraf çektirip, kaleye şut çekerek, kupa coşkusunu ölümsüz kılabilecek!

    Kıyasıya rekabetlere sahne olan ve favori gösterilen birçok milli takımın elendiği kupada, Brezilya yoluna emin adımlarla ilerliyor. Tarih, kültür-sanat, bilim, spor ve eğlence alanlarından 60’ın üzerinde ünlü ismin balmumu figürünün yer aldığı Madame Tussauds İstanbul, kupa heyecanının son sürat devam ettiği bugünlerde Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar’ın figürünü sevenleriyle buluşturuyor. Müzenin ana girişine yerleştirilen ve herkese açık olarak sergilenen Neymar, İstiklal Caddesi’nde geçenlere kupa coşkusunu yaşatıyor.

    26 yaşındaki Brezilyalı ünlü futbol oyuncusu Neymar, 11 yaşından beri oynadığı futbolda üstün başarılar kazandı. Kendine has oyun stili ve çalım hareketleriyle farklı bir tarzı bulunan Neymar, zaman içerisinde birçok futbol kulübünün de gözdesi haline geldi. Başarılı futbolcu şu anda Brezilya Milli Futbol Takımı’nda ve Paris Saint-Germain FC’da oynuyor. 2015 yılında Madame Tussauds İstanbul’a özel olarak hazırlanan Neymar figürü, ilk olarak Barcelona forması ile hazırlandı; PSG’ye transferinin ardından forması değiştirildi. Bugünlerde Madame Tussauds İstanbul’a yolu düşenler ise Neymar’ı kupa heyecanını yansıtan Brezilya Milli Takım formasıyla görebilecek. Ayrıca Neymar’ın figürünün giydiği kramponlar, Nike tarafından Neymar’a özel olarak üretilen ilk Mercurial Vapor modeli ve bağcık uçlarındaki cesaret ve neşe anlamına gelen “Ousadia” ve “Alegria” kelimeleri, Neymar’ın karakter özelliklerini yansıtıyor.

    Madame Tussauds İstanbul’u ziyaret edenler ayrıca Messi, Sharapova, Hidayet Türkoğlu, Rafael Nadal, Arda Turan, Usain Bolt gibi dünya çapında üne sahip birçok spor yıldızının figürlerini bir arada görme fırsatı bulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.