DOLAR 32,5468
EURO 34,8267
ALTIN 2430,255
BIST 9720,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NG Kütahya Seramik yatlarda seramik modasını başlattı

    NG Kütahya Seramik yatlarda seramik modasını başlattı
    18.09.2020
    A+
    A-

    Fark yaratan tasarımları, üstün teknolojisiyle seramik sektörüne AR- GE ve inovasyon kavramlarını kazandıran NG Kütahya Seramik, geliştirdiği 120×240 cm ölçülerindeki Royal Pulpis koleksiyonu ile bir ilke daha imza attı. Türkiye’de bu ölçülerde seramik üreten ilk ve tek marka olarak lider konumda yer alan NG Kütahya Seramik, hayal gücünün de ötesine geçerek yeni koleksiyonunu ultra lüks tekneye uyguladı. 39 metre uzunluğa ve 12 kişilik kapasiteye sahip ultra lüks tekne uygulamasıyla yatlarda ve teknelerde seramik modası başlattı.

    Dayanıklılık ve hijyenden asla taviz vermeyen 120×240 cm’lik inovatif ebatlı seramiklerle döşenen tekne; fonksiyonelliği ve estetik görünümüyle zamana meydan okuyan bir yaklaşım sunuyor.

    Gerçekleştirdiği AR-GE ve inovasyon odaklı çalışmalarıyla seramik sektörünün geleceğini şekillendiren NG Kütahya Seramik, geliştirdiği 120×240 cm’lik inovatif ebatlı seramikler ile profesyoneller için yeni kullanım alanlarına olanak tanıyor. Ahşap ve fiber kaplamaya nazaran üst düzey dayanıklılığa ve estetik görünüme sahip 120×240 cm Royal Pulpis koleksiyonu, ultra lüks tekne tasarımında kullanıldı. Teknenin iç ve dış alanları, ıslak bölümleri dışında TV üniteleri, yatak başları gibi detayları ve teknenin lobisi de tamamen seramikle döşendi.

    Dayanıklı, hijyenik, uzun ömürlü seramikler

    NG Kütahya Seramik tarafından en yeni teknoloji kullanılarak geliştirilen Royal Pulpis Koleksiyonu, fonksiyonelliği ve estetik görünümüyle zamana meydan okuyan bir donanıma sahip. Tuzlu su, nem, küf, yosun ve kimyasallara ve zamanla oluşan çizilmelere karşı dayanıklı yapısıyla uzun ömürlülüğü zirveye taşıyor. Seramiğin kolay temizlenen yapısı sayesinde hijyenik bir ortam yaratıyor. Yüksek ve düşük sıcaklık derecelerinde her türlü iklim şartına karşılık mukavemetini koruyan koleksiyon, yaşam alanlarına derinlik katarak mekânları olduğundan daha büyük gösteren özelliğiyle de tekne kullanımı için en ideal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bu özellikleri ile de teknelerde ağırlıklı olarak kullanılan ahşap ve fiber malzemelere göre her açıdan avantajlı, ideal bir çözüm sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.