DOLAR 32,5314
EURO 34,9182
ALTIN 2438,987
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NG Kütahya Seramik’in sıradışı bookmatch tasarımları

    NG Kütahya Seramik’in sıradışı bookmatch tasarımları
    14.01.2021
    A+
    A-

    NG Kütahya Seramik’in bookmatch koleksiyonu, tasarıma inovatif bir yaklaşım getiriyor. Birbirini uyum içinde takip eden kreatif desenler, günümüz trendleri doğrultusunda mekânlara benzersiz dekorasyon alternatifleri sunuyor. 120×240 cm ebadındaki bookmatch seramikler, iç ve dış mekân tasarımlarında boyut avantajıyla birlikte uygulama kolaylığı da sağlıyor. Bookmatch tasarımların uygulama esnasında derz aralıkları az olduğundan mekânlarda oldukça doğal bir görünüm elde ediliyor. Mermer, ahşap, beton ve doğal taş dokulu tasarımlarını yaşam alanlarına taşıyan NG Kütahya Seramik’in özgün koleksiyonu, sektör profesyonelleri tarafından mimari projelerde de yoğun talep görüyor. Bahçeler, çalışma alanları, ıslak hacimler, oturma alanları, oteller vb. mekânlarda kullanılabilen bu tasarımlar, yaşam alanlarına derinlik hissi katarken şık, doğal, modern ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

    MAREA

    Doğal mermer görünümünü zarafetle yorumlayan 120×240 cm Marea, ilham veren bookmatch efektiyle rafine mekânlar yaratıyor. Marea’nın şık ve estetik çizgisi yaşam alanlarında kusursuz ve bütün bir görüntü sunuyor.

    ALBATROS

    120×240 cm Albatros’un kendine özgü benzersiz tasarımı zamana meydan okurken, yenilikçi yorumu yaşam alanlarında çağdaş ve güçlü bir etki yaratıyor. Doğadan ilham alan seri, tüm kullanım alanlarında huzur ve rahatlama hissi yaşatıyor.

    BLUETTA 

    Farklı ve göz alıcı çizgileriyle mekânlarda tarzını ortaya koyan 120×240 cm ebadındaki Bluetta, mimarlara seçimlerinde serbestlik sunuyor. Yaşam alanlarına derinlik katarak mekânları olduğundan daha büyük gösteren Bluetta, bookmatch tasarımıyla zarafeti gözler önüne seriyor.

    ALAVYA 

    120×240 cm Alavya, beyaz yüzeyinde dans eden siyah çizgileriyle mermer şıklığını mekânlara taşıyor. İnovatif tasarımlarıyla ve gerçekçi yüzey efektiyle doğallığı yansıtan Alavya, siyah ve beyaz renklerini muhteşem bir uyumla sunuyor.

    BARBADOS 

    Bookmatch tasarımın en iddialı seramiklerinden Barbados’un fark yaratan dinamik yapısı keşfedilmeye değer. 120×240 cm Barbados, ilgi çekici renkleri ve bookmatch tasarımıyla yaşam alanlarına sanatsal bir yenilik kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.