DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NGN, Star of Bosphorus Veri Merkezi, reklam filmi ile de Türkiye’de ilklere imza atıyor

    NGN, Star of Bosphorus Veri Merkezi, reklam filmi ile de Türkiye’de ilklere imza atıyor
    03.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de ve Orta Doğu’da faaliyet gösteren teknoloji grubu NGN, Türkiye’nin en büyük veri merkezi yatırımlarından biri olan Star of Bosphorus Veri Merkezi’ni hayata geçirdi.

    Türkiye’nin en gelişmiş veri merkezi Star of Bosphorus’un Serdar Erener imzalı reklam filminde Ece Sükan oynuyor. “Türkiye’nin datası güvende, gerisini dünya düşünsün” sloganı ile dikkat çeken film, Türkiye’de bir veri merkezi için yapılan ve ünlü kullanımı ile büyük prodüksiyona sahip ilk veri merkezi reklamı olma özelliğini taşıyor.

    “Türkiye’nin dijital kalesi Star of Bosphorus”, imza attığı ilklere yeni reklam filmi ile bir yenisini ekledi. Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan NGN tarafından hayata geçirilen ve ülkemizin en büyük veri merkezi yatırımlarından biri olan Star of Bosphorus Veri Merkezi’nin reklam filmi, Türkiye‘nin bir ünlü ile çekilen ve büyük prodüksiyonlu ilk veri merkezi yapımı olarak tarihe geçti.

    Ünlü model, stil ilkonu ve moda danışmanı Ece Sükan’ın rol aldığı film, Türkiye’nin en gelişmiş veri merkezi olarak faaliyetlerine başlayan Star of Bosphorus Veri Merkezi’nin ilk reklam filmi.

    NGN Pazarlama Direktörü Seçil Koçoğlu, Star of Bosphorus Veri Merkezi reklam filminin sektörde ilk olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Yaklaşık 150 milyon dolar düzeyinde bir yatırımla “Türkiye’nin dijital kalesi” adını verdiğimiz Star of Bosphorus’u hayata geçirdik. Veri merkezimiz sahip olduğu teknoloji, deneyimli ekibi ve uluslararası sertifikasyonlarıyla sadece Türkiye’nin değil bölgenin de en gelişmiş veri merkezlerinden biri…

    16 MW toplam gücü ile yaklaşık 24 bin metrekare kapalı alanda konumlanan Star of Bosphorus, yapısal sismik izolasyon teknolojisi ile depreme karşı tam koruma sağlıyor. Yani datalar hem fiziksel hem siber tehditlere karşı kesintisiz olarak güvende. Star of Bosphorus’ta veri depolamanın yanı sıra özellikle de bulut ile yönetilen hizmetler alanında fark yaratmayı hedefledik. Böylesine benzersiz bir projeye imza atmak bizi benzersiz ve dikkat çekici bir kampanya tasarlamaya yöneltti. Rabarba imzası taşıyan reklam filminin yönetmenliğini Serdar Erener üstlendi.

    Her şeyden önce reklam filmi, prodüksiyonu ve ünlü kullanımı ile veri merkezi dünyasında bir ilk. Faaliyet alanımızda olduğu gibi, pazarlama ilkelerimiz ve vizyonumuzla, gelişmelerin takipçisi değil, öncüsü olmayı sürdüreceğiz.”

    Serdar Erener’in yönetmenliğini yaptığı reklam filminde Ece Sükan, aksiyon filmlerinde rastlanabilecek bambaşka bir kimlikle kameraların karşısına geçti. Ana tema olarak, Star of Bosphorus Veri Merkezi’nin güvenilirliğine vurgu yapan film, Ece Sükan’ın ağzından söylediği “Türkiye’nin datası güvende, gerisini dünya düşünsün” sloganı ile dikkat çekiyor.

    Rabarba imzası taşıyan filmin prodüksiyonunu Terfilm üstlendi.

    Reklam filminin künyesi ise şöyle:

    Reklamın Başlığı: Türkiye’nin Datasını Koruyan Kale: Star of Bosphorus

    Reklamveren: NGN

    Reklamveren Yetkilisi: Seçil Koçoğlu, Gamze Altan

    Reklam Ajansı: Rabarba

    Stratejik Planlama: Oğuz Savaşan

    Kreatif Direktör: Pemra Ataç Açıktan

    Müşteri İlişkileri & Prodüksiyon: Gökhan Akbay, Övgü Akgürgen

    Yaratıcı Grup:Murat Yaylagül, Elif Özüdoğru, Volkan Yanık, Burcu Köken

    Prodüksiyon Şirketi: Terfilm

    Yapımcı: Erhan Orhanoğlu

    Yönetmen: Serdar Erener

    Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu

    Post-prodüksiyon: Filimişleri

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.