DOLAR 32,3447
EURO 34,9254
ALTIN 2399,254
BIST 10202,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nirvana Prime ile daha derin uyku, daha dirençli vücut

    Nirvana Prime ile daha derin uyku, daha dirençli vücut
    07.01.2020
    A+
    A-

    Uykunun en önemli ihtiyaç olduğunun bilinciyle ürünler geliştiren Bambi Yatak, yeni nesil ürünü Nirvana Prime ile vücut sağlığınızı koruma altına alıyor. Birbirinden bağımsız, çift paket yay sisteminin yanı sıra mini paket yaylarıyla vücut kıvrımlarını tam olarak saran Nirvana Prime, omurgayı dik pozisyonda tutarak optimum uykunun yolunu açıyor.

     

    Bambi Yatak tarafından geliştirilen Nirvana Prime, vücut yapısına mükemmel uyum sağlayan teknolojisiyle kullanıcısının omurga şeklinin doğru pozisyonda kalmasını sağlıyor.

     

    HyperSoft sünger kullanarak doğal, kaliteli ve sağlıklı bir uykunun yolunu açan Nirvana Prime, omurga destek süngeriyle de kolayca kullanıcısının beden şekline uyum sağlıyor. Tasarımındaki yayların birbirinden farklı torbalar içerisine yerleştirilmesiyle oluşan Paket Yay Sistemi, bu özelliği sayesinde vücut basıncının yatağa eşit dağıtılmasına yardımcı oluyor. Omurga şeklinin doğru pozisyonda kalması için teknolojiyi tasarımına kodlayan Paket Yay Sistemi, bu sayede konforlu ve sağlıklı bir uykuyu da beraberinde getiriyor. Ped kısmında kullanılan mini paket yaylar ise vücut ile yatak arasında hava dolaşımını sağlayıp ısı dengesini koruyarak terlemeyi en aza indiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.