DOLAR 32,4612
EURO 34,5177
ALTIN 2473,205
BIST 9568,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nişantaşı yenileniyor: Özgün iç dekorasyon tasarımları

    Nişantaşı yenileniyor: Özgün iç dekorasyon tasarımları
    14.11.2018
    A+
    A-

    Oral tarafından komple renovasyon geçiren Nişantaşı, Valikonağı Caddesi’nde bulunan konut amaçlı daire her bir küçük detay için gösterilen özen ve iç mekan tasarımındaki ayrıcalıklar ile farklı bir yaşam alanı ve konforu sunuyor. Konut kullanımına uygun 1970’lerde yapılmış eski bir binada tasarlanan Oral’ın dizaynı daire, barındırdığı yaratıcı uygulamalar ve “üst düzey lüks yaşam” felsefesini destekleyecek şekilde projelendirilip uygulama yapılmış.

    Valikonağı Caddesi ile Rumeli Caddesi’nin kesiştiği noktada konut olarak kullanılabilecek 110 metrekarelik daire sunduğu ayrıcalıklar ile iyi yaşama sanatını destekler nitelikte…

    “Hedefimiz bu dairede Nişantaşı’nda nitelikli yaşam sürmek isteyen ilgi gösteren yerli ve yabancı yatırımcı, kiracılara modern, rahat ve zevkli bir mekan yaratmak oldu, tüm bölgenin gerek bina gerek de iç dekorasyon anlamında yenilenmesi söz konusu” diyen Oral Mimarlık ortakları Y. Mimar Kerem Oral ve Emre Oral kardeşler, amaçlarının bugün Nişantaşı’nın nitelikli bir yaşam sunan geleceğinin şekillenmesinde söz sahibi olacak iç mekanları Nişantaşı’na kazandırmak için çalıştıklarını belirtiyor.

    Engin Konak rezidans, salon, kapalı mutfak, misafir odası. misafir wc, ebeveyn yatakodası ve ebeveyn wc’den teşkil edilmiş. Tüm mobilyalar özel olarak daire için tasarlanmış, Rezidansta tüm mutfak ekipmanı, ve modern yaşam için gerekli tüm cihazlar mevcut. Zemin kaplamaları laminat meşe parke kullanılmış. Banyolar temperli cam duş kabin, çanak lavabo ve özel yapım alt dolabı, ankastre rezervuarlı küvet, zemin ve duvarlar bursa bej mermer kaplamalı olarak dizayn edilmiş. Arzu edenler dekore edilmiş rezidansi kiralayabiliyor ya da satın alabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.