DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Norma Kanepe ile güçlü bir tasarım anlayışının izinde

    Norma Kanepe ile güçlü bir tasarım anlayışının izinde
    30.05.2018
    A+
    A-

    Bir ifade biçimidir mobilyalar… Ve bir yansıma, sizi en iyi anlatan… Evinizin dili ve ruhun aynasıdır. Mobilya seçimlerimizin önemli olması da bu yüzdendir. Sizinle aynı hassasiyeti paylaşan Loda Mobilya, yarattığı koleksiyonlarla standartlarından taviz vermiyor. İmzasını taşıyan Norma Kanepe ile çizgi üstü bir tasarım ortaya koyuyor.

    İskandinav tarzın etkin yorumu

    Maskülen hatların hakim olduğu Norma Koltuk, modernist dokunuşlar ve metal antrasit ayaklarıyla loft bir tavır kazanarak güçlü bir dizayn dili ortaya koyuyor. Doğanın en özel renklerini eşsiz bir armoniyle sunan Norma, tabiatının tüm enerjisini yaşam alanlarına taşıyor.

    İskandinav kültürünün yalın tasarım anlayışını güçlü detaylarla zenginleştiren Norma Kanepe, birinci sınıf kumaşıyla dizayna özel bir imza bırakıyor. Keskin köşeleri ve net duruşuyla bu kültürün normlarına göndermede bulunan Norma, çağdaş bir yaşam alanı yaratmanın ipuçlarını sunuyor. Geniş olarak tasarlanan oturma alanıyla işlevselliği göz ardı etmeyen Norma Kanepe, rahatlığın yanı sıra tarzının karakteristik dokusunu da koruyor. Estetik çizgileriyle ön plana çıkan bir tasarım olan Norma Kanepe, konforlu yapısıyla da şıklığın ve rahatlığın bir arada olabileceğini kanıtlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.