DOLAR 32,5734
EURO 34,9876
ALTIN 2430,689
BIST 9755,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Normani’nin ilk solo teklisi “Motivation” yayımlandı!

    22.08.2019
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü multi-platinum sanatçı Normani’nin heyecanla beklenen ilk solo teklisi “Motivation” 16 Ağustos Cuma günü hayranlarıyla buluştu!

    Sam Smith, Khalid ve 6LACK gibi isimlerle yayımladığı teklilerle başarıyı yakalayan Normani, ilk solo teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu. Üflemelilerle zenginleştirilmiş hareketli şarkı, Normani’nin New Orleans kökenlerinden ilham alıyor.

    Güçlü vokalleri ile dikkat çeken 23 yaşındaki sanatçı, ilk solo teklisinde pop müziğin başarılı isimleri ile birlikte çalıştı. “Motivation”, Jennifer Lopez, The Weeknd ve Usher gibi sanatçıların söz yazarları ve Normani’nin dünya turnesinde eşlik ettiği Ariana Grande gibi isimlerin imzasını taşıyor.

    Resim

    Tekliyi takiben Dave Meyers (Janet Jackson, Kendrick Lamar, Billie Eilish) ve Daniel Russell (Offset & Cardi B) tarafından yönetilen dans dolu klip yayımlanmasıyla birlikte YouTube’un trending listelerinde Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Kanada ve İngiltere gibi ülkelerde birinci sırada yerini aldı. Sosyal medyada ses getiren klibe Cardi B, Khalid, Sam Smith, Ciara gibi birçok ünlü isim destek verdi.

    Normani’nin yeni teklisi “Motivation” şimdi tüm dijital platformlarda!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.