DOLAR 32,3967
EURO 34,8143
ALTIN 2401,535
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nostalji Postanesi heyecanı Metrogarden AVM’de devam ediyor

    Nostalji Postanesi heyecanı Metrogarden AVM’de devam ediyor
    19.02.2022
    A+
    A-

    Mektupla haberleştiğimiz, özel günleri posta kartlarıyla tebrik ettiğimiz, pul biriktirdiğimiz günler, Nostalji Postanesi ile geri dönüyor. Mahallemizin postanesi artık MetrogardenAVM’de yaşıyor.

    Önce o güzel tebrik kartları, her biri edebi eser gibi özenle yazılan mektuplar yerlerini SMS’lere bıraktı; sonra mahallemizin postacısı gitti, yerine motosikletli kuryeler geldi. Mahallemizinpostanesinin yerinde yeller esiyor. Her evde en az bir meraklısı olan ve mutlaka biriktirilen pullar ise hayatımızdan çıkalı çok oldu. Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy’ün odak noktasında bulunan, Üsküdar – Çekmeköy metro hattıyla kolaylıkla ulaşılan Metrogarden AVM, o eski günleri hasretle ananları Nostalji Postanesi’ne bekliyor. Mahallemizin postanesi artık MetrogardenAVM’de yaşıyor.

    Mektup ve kart gönderimi yapmak mümkün 

    PTT iş birliği ile Metrogarden’da kurulan Nostalji Postanesi’ne gelen Metrogarden ziyaretçileri, kendilerine özel hazırlanacak pullarla kendi özel koleksiyonlarını zenginleştirebiliyor ve sevdiklerine çok özel bir hediye verebiliyor. Metrogarden’da kurulan Nostalji Postanesi’ne fotoğrafını getiren ziyaretçiler, bu fotoğrafı anında fotoğraf çıktısı ya da anı pulu olarak alabiliyor. Nostalji Postanesi’nden mektup ve kart gönderimi yapmak da mümkün. Metrogarden ziyaretçileri, Metrogarden mağazalarından yaptıkları 500 TL ve üzeri alışverişlerin karşılığında kişiye özel pul hizmetinden yararlanabiliyor.

    Pul sergisi devam ediyor

    Kişiye özel pul hizmetinin 6 ay boyunca devam edeceği MetrogardenAVM’de çok özel bir pul sergisi de devam ediyor. PTT A.Ş. ve Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu işbirliği ile 20 pul panosundaki 320 föy ve 5 bin adet pul, zarf ve kartpostalın sergilendiği Nostalji Postanesi Pul Sergisi, 12 Şubat’ta ziyarete açıldı. Sergi 20 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.