DOLAR 32,2986
EURO 34,6511
ALTIN 2413,438
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nostaljik file ve bez çantalar geri dönüyor

    Nostaljik file ve bez çantalar geri dönüyor
    26.12.2018
    A+
    A-

    Sürdürülebilir ve doğa dostu yaşama destek olan file ve bez çantalar geri dönüyor. 80’lerin modası olan nostaljik file çantalar ve her geçen gün daha çok kullanılmaya başlayan bez çantalar 2019 kış aksesuarlarında başta geliyor. Farklı renk ve tasarımlarda birçok file ve bez çanta modelleri n11.com’da satışa sunuluyor.

    Minimalizmi doruklarda yaşayanların tercihi file ve bez çantalar, 2019’da alışverişlerinizin bir numaralı parçası oluyor. Alışveriş yaparken doğayı korumak ve sürdürebilir yaşamı desteklemek isteyenlerin olmazsa olmazı olan file ve bez çantalar n11.com’da yerini alıyor.

    Alışveriş haricinde günlük yaşamda da çokça tercih edilen bez çantalar özellikle bilgisayar ya da kitaplarını çantalarına sığdıramayanların sık kullandıkları aksesuarlar arasında yer alıyor. Fonksiyonelliği ile ön plana çıkan, sade ve kullanışlı bez ve file çantalar sokak stilinde farklılık yaratmak isteyenlerin de tercihi oluyor. Farklı renk, desen ve tasarımlarla birçok farklı modelde bez ve file çantalar n11.com’da doğa dostu kullanıcıları bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.