DOLAR 32,4046
EURO 34,7713
ALTIN 2399,572
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Novart serisi ile duvarlar ahşap giyiniyor

    Novart serisi ile duvarlar ahşap giyiniyor
    30.08.2017
    A+
    A-

    Sektörde yenilikçi yapısıyla ön plana çıkan Novawood, dış mekândaki tecrübesini Novart dekoratif duvar kaplamaları ile iç mekâna taşıyor. Ahşabın sıcaklığını farklı ürünlerle yorumlayan Novawood; yeni serisi Novart ile duvarları alışagelmiş malzemelerden kurtarıp bir adım daha doğaya yaklaştırıyor.

    Ahşabın kendine has güzelliğini ve geleneksel yapısını günümüz trendlerine uygun koleksiyonlara dönüştüren Novawood; ahşap uygulamaları ile yaşamı hissettiren sıcak mekanlar yaratıyor. Novawood, Novart serisi ile doğal ahşabın günümüz yaşam alanlarına kattığı farklılığı bu kez duvarlarda ön plana çıkartıyor.

    Duvarlarda 3 boyutlu doğallık

    Ahşabın geleneksel görüntüsünü modernize ederek üç boyutlu tasarlanan seri; farklı model ve ağaç seçenekleri sunuyor. Uygulama kolaylığı ile duvarlar dahil birçok alanın da kolayca ahşap ile kaplanmasını sağlayan Novart serisi; doğa ile barışık modern öğeler içeren dekorasyon stilleri yaratıyor.

    Dünyanın yeni trendi olan dekoratif ahşap kaplamaları ile duvarlar canlanırken; doğal malzeme estetik tasarım ile yeniden yorumlanıyor. Novart serisi; yaşam alanlarını doğanın uyanışına adapte edebilmek için küçük dokunuşların bile büyük değişiklikler yaratabileceğinin en güzel örneklerini sunuyor.  Novawood’un yeni serisi ile duvarlar, mekanların en soğuk ögesi olma imajından kurtuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.