DOLAR 32,4624
EURO 34,8231
ALTIN 2450,974
BIST 9892,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nude’la şimdi aşk zamanı

    Nude’la şimdi aşk zamanı
    16.01.2020
    A+
    A-

    “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası Nude, “Sevgililer Günü”nü özel hediyelerle kutlamak isteyen çiftlere farklı alternatifler sunuyor.

    Yalın, zamansız ve duyulara hitap eden tasarım anlayışını dünyanın en ünlü tasarımcılarıyla çalışarak hayata geçiren Şişecam’ın global tasarım markası Nude, Sevgililer Günü’nde her zevke hitap eden hediye alternatiflerini www. nudeglass. com ve Paşabahçe Mağazaları’nda sunuyor. Kadehler, karaflar, bardaklar, kaseler, vazolar, saksılar, mumluklar ve aydınlatmalar gibi pek çok işlevsel ve şık tasarımın yer aldığı Nude koleksiyonları, aşkı için en özel hediyeyi arayanlara hitap ediyor.

    Iris Apfel Mono Box koleksiyonu ile aşkınıza renk katın

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude’un 98 yaşındaki Amerikalı iş kadını, iç mimar ve stil ikonu Iris Apfel’in fark yaratan stiliyle birleştirdiği koleksiyonunda, Ayşe Birsel + Bibi Seck imzalı Mono Box’lar renkler ve desenlerle yeni bir boyut kazandı. Iris Apfel’in eşsiz stilinden esinlenerek yeniden yorumlanan Mono Box koleksiyonu ile siz de sevgilinize güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

    Eden terrarium ile ona bir çiçek bahçesi verin

    Nude Tasarım Ekibi’nden Burcu Akbulut tarafından minyatür bir bahçe olarak tasarlanan ve bulunduğu ortama canlılık katan Eden koleksiyonu terrarium’ları sukulentler için çok şık bir seçenek sunuyor. Siz de sevgilinizi çiçeklerle şımartmaya ne dersiniz?

    MR. & MRS. ile daima birlikte…

    Erdem Akan tasarımı Mr. & Mrs başucu sürahi seti minimal ve dramatik tasarımı ile hayranlık uyandıran romantik bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Şık tasarımı ile zarafeti simgeleyen koleksiyonun sadeliği ilk bakışta göze çarpıyor. Kapak görevi gören uyuyan yüz motifli bardağıyla aynı zamanda eğlenceli bir kimliğe bürünen Mr. & Mrs. koleksiyonunu hem siz hem de sevgiliniz başucunuzdan ayrımak istemeyeceksiniz.

    Roots ile aşkınız kök salsın

    Ürün tasarımı kategorisinde iF Design Award’ta ödül kazanan Nude Tasarım Ekibi’nden Sinem Hallı tasarımı Roots, saksının alt kısmından gerektiği kadar suyu üst kısma taşıyarak bitkilerin ömrünü uzatıyor. Renkli transparan cam tabanı sayesinde ışık isteyen bitkiler için de elverişli bir ortam sağlıyor. Roots, çiçekleri sevenler için Sevgililer Günü’nde anlamlı bir hediye seçeneği olarak fark yaratıyor.

    Opti ile ona güzel bir sürpriz yapın

    Endüstriyel tasarımcı Defne Koz, Nude için tasarladığı ilk koleksiyonu “Layers” ile büyük bir beğeni toplamıştı. Yetenekli sanatçı ikinci Nude koleksiyonu “Opti” ile de dört farklı boyuttan oluşan ve kavisli formları ile büyülü bir etki yaratan vazo yelpazesi sunuyor. Eğer sevgiliniz dekorasyon tutukunuysa bu özel koleksiyona bayılacak.

    Ecrin koleksiyonu ile tutkunuzu yansıtın

    Dünyaca ünlü tasarımcı Sebastian Herkner, Kuzey İtalya’da yer alan Ritten Peribacaları’nın yuvarlak taşlarından ilham alarak Nude için Ecrin koleksiyonunu tasarladı. Organik görünümlü haznelerin, petrol yeşili, kırmızı, karamel ve amber renklerinde pop-up kapaklarla bütünleştiği, üç boydan oluşan Ecrin saklama ürünleri Sevgililer Günü için çok özel bir hediye olacak.

    Sevgilinizi İkon koleksiyonu – Star Wars serisi ile şaşırtın

    Nude İkon Koleksiyonu – Star Wars serisi ürünleriyle “Star Wars” hayranı sevgilinize verilecek en özel hediye seçeneğini sunuyor. Camın en yalın halini temsil eden Nude’un Darth Vader, Stormtrooper ve C-3PO büstlerinin yer aldığı İkon koleksiyonu – Star Wars serisi, filmin hayranı sevgilinizi çok mutlu edecek. Nude’un bu özel koleksiyonunda, her bir büstün bir adet büyük ve bir adet küçük olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor.

    Islands koleksiyonu ile aşkınızın tadına varın

    Çağdaş ve minimal silueti ile de dikkat çeken Islands koleksiyonu, Nude’un “Yalın güzeldir” felsefesini yansıtan sade, şık ve kullanışlı bir tasarıma sahip.Günlük kullanıma uygun olmasının yanı sıra bel kısmına doğru incelen feminen ve yumuşak hatlarıyla koleksiyon, viskinin bardakta kolayca çevrilmesini sağlayarak mükemmel bir tadım deneyimi yaşatıyor. Siz de sevgilinize bu özel koleksiyonu hediye ederek özel anlarınıza şıklık katabilirsiniz.

    Memento Mori ile aşkınızı ölümsüzleştirin

    Akıp giden zamanın içinde insana kendi öz varlığını ve hayatın değerini hatırlatan Memento Mori koleksiyonu Nude için Ali Bakova ve Erdem Akan tarafından tasarlandı. Sevginizin zamana meydan okuyuşunu siz de Memento Mori koleksiyonu ile anlatabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.