DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nude’un cam tasarımları özel Star Wars serisinde hayranlarıyla buluştu

    Nude’un cam tasarımları özel Star Wars serisinde hayranlarıyla buluştu
    05.05.2017
    A+
    A-

    Sıra dışı tasarımları Türkiye’deki cam ustalarının yeteneğiyle birleştiren Nude’un İkon Koleksiyon – Star Wars serisi 4 Mayıs Star Wars Günü’nde Star Wars hayranları ve koleksiyonerlerle buluştu.

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude, yeni koleksiyonunu beğenilere sundu.Dünyaca tanınan Türk ve yabancı tasarımcıların yarattığı cam objeler ile kişilerin yaşam alanlarını farklılaştıran Nude, İkon Koleksiyon – Star Wars serisi ile camın üst düzey şeffaflığını ve sadeliğini ikonik karakterlerin büstlerine yansıtıyor.

    Seride, hayranların ve koleksiyonerlerin gönlünde taht kurmuş, Star Wars filminin fenomen karakterleri arasında yer alan Darth Vader, Stormtrooper ve C-3PO’nun büstleri bulunuyor. Nude markasının, inceliği ortaya çıkaran cam tasarımlarından oluşan koleksiyon, her bir büstün bir adet büyük ve bir adet küçük olmak üzere iki farklı versiyonuna sahip. Star Wars serisinin ilk tasarımı olan Darth Vader büstünün büyük ve küçük boyutları Dünya Star Wars Günü olan 4 Mayıs’ta Paşabahçe Mağazaları ve nudeglass.com’da satışa sunuldu. Önümüzdeki günlerde ise Stromtrooper ve C-3PO büstleri satışta olacak.

    Darth Vader, Stromtrooper ve C-3P0’nun cam tasarımları koleksiyonlara ekleniyor

    Dünyanın en saydam camından üretilen ve camın en yalın halini temsil eden Nude, modern yaşam için geleneksel sınırların ötesine geçen cam eşyalar tasarlıyor. Nude’un Darth Vader, Stromtrooper ve C-3P0büstlerinin yer aldığı İkon Koleksiyon-Star Wars serisi, önemli koleksiyonların tamamlayıcısı olma özelliğini taşıyor.

    Star Wars büstleriyle filmin hayranlarında heyecan uyandıran Nude, her yıl Star Wars hayranları tarafından filmin sloganlaşan “May the force be with you” repliğinden yola çıkarak büyük bir coşkuyla kutlanan 4 Mayıs Star Wars Günü için özel bir hediye seçeneği sunuyor. Büstler ilk kez 1977’de yayınlanan filmin 40. yıl dönümünü kutlamak isteyenler için de şık bir hediye alternatifi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.