DOLAR 32,4649
EURO 34,7476
ALTIN 2423,021
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nusr-Et Burger üç yeni noktada misafirlerini ağırlamaya başladı

    Nusr-Et Burger üç yeni noktada misafirlerini ağırlamaya başladı
    20.06.2017
    A+
    A-

    Gerçek et severlerin hamburgeri, Nusr-et Burger, Kanyon, Bebek ve İstinyePark olmak üzere üç yeni adreste kapılarını açtı.

    Benzersiz et çeşitleri ile açıldığı ilk günden bu yana et meraklılarının vazgeçilmez adresi haline gelen Nusr-Et Steakhouse’un burger konsepti; Nusr-Et Burger yeni şubelerinde misafirlerini ağırlamaya başladı. “Gerçek et severlerin hamburgeri” sloganıyla yola çıkan Nusr-Et Burger; Kanyon ve İstinyePark’ta misafirlerinin yoğun ilgisi ile kapılarını açtı. Bebek’te ise yeni bir lokasyona taşınan Nusr-Et Burger, artan oturma kapasitesi ile daha keyifli bir ortamda misafirlerini ağırlayacak.

    Nusr-Et Burger’da özenle hazırlanan en iyi kalitedeki etler, baharatlarla zenginleştirilip, özel olarak üretilen hamburger ekmeği ile burger tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Nusr-Et Steakhouse’un en beğenilen ürünlerinin de yer aldığı burger menüsünde, “Nusret Burger” ve bir Nusr-Et klasiği olan ‘lokum’dan yapılan “Lokum Burger” hamburger severlerin bir numaralı tercihi olarak ön plana çıkıyor.

    Kaliteli servisi ve ambiyansı ile Nusr-Et Burger; İstinyePark, Bebek, Kanyon ve Nişantaşı adreslerinde keyifli ve lezzetli buluşmalara ev sahipliği yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.