DOLAR 32,5423
EURO 34,9286
ALTIN 2439,526
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Oda tasarlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı

    Oda tasarlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı
    14.04.2021
    A+
    A-

    Knauf’un uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve uzmanlığı ile ortaya çıkan Cubo Oda İçinde Oda Sistemleri, binanın kendisinden bağımsız, modüler, yüksek performanslı izole mekanlar oluşturma özelliğiyle öne çıkıyor. Kolay uygulanabilirliği ve sınırsız tasarım seçeneği ile projelerde özel çözümler için tercih edilen Cubo, ses geçirmez kabinler, toplantı odaları, test odaları ve genel yaşam alanları dahil olmak üzere birçok yenilikçi kullanım modülleri ile yeni binalarda veya yenileme projelerinde tasarımcıların ve mimarların tercihi oluyor.

     

    Sektöründeki en geniş performans çözümlerini sunan portföyüyle ulusal ve uluslararası projelerin  1 numaralı çözüm ortağı Alman devi Knauf, yeni nesil Cubo Oda İçinde Oda Sistemleri ile binalarda yapıdan bağımsız, modüler, yüksek performanslı izole mekanlar oluşturmanın yolunu açıyor. Ses geçirmez kabinler, toplantı odaları, test odaları ve genel yaşam alanları dahil olmak üzere birçok yenilikçi kullanım modülleri ile yeni binalarda veya yenileme projelerinde tercih edilen Cubo, tasarımcıların ve mimarların işini kolaylaştırıyor.

    Kolay uygulanabilirliği ve sınırsız tasarım seçeneğiyle Knauf Cubo

     

    Knauf Cubo Oda İçinde Oda Sistemleri, tasarımda yaratıcılığa imkan verirken aynı zamanda da özgürlük sağlıyor. İster kare ister yuvarlak olsun, bağımsız veya mevcut bileşenlere bağlı olarak kendinden destekli, bireyselliği ile etkileyici modüler yapılar tasarlamasına olanak tanıyor. Knauf’un uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve uzmanlığı ile oluşturulan Cubo sistemleri, kolay uygulanabilirliği ve sınırsız tasarım seçeneği ile projelerde özel çözümler için tercih edilirken yapı malzemeleri sektörüne de yenilikçi bir yaklaşım sunuyor.

     

    Yaratıcı, özgür, esnek ve fonksiyonel tasarım imkanı

     

    Knauf Cubo Oda İçinde Oda Sistemleri’nin binanın ana yapısından bağımsız olarak tasarlanması sayesinde hem tasarımcıları hem mimarları hem de kullanıcıları birçok avantajla buluşturduğunu söyleyen Knauf Türkiye Teknik Satış ve Danışmanlık Yöneticisi Bartu Gökçora, “Sistem, yaratıcı, özgür, esnek ve fonksiyonel tasarım imkanının yanında; standartlar üzerinde yangın dayanımı, akustik ve benzeri yapı fiziği performansı ile üst seviyede verimlilik sağlıyor. Özellikle tavan alanına erişilebilir olması, üst katta kullanılabilir ek alan yaratılmasına olanak tanımasıyla öne çıkıyor. Knauf Cubo sisteminin tasarımında ve kurulumunda özenle çalışılmış aksesuar ve detaylar var. Yüksek düzeyde statik güvenlik sağlayacak şekilde tasarlanan Knauf Cubo, doğru Alçı levha tipleri kullanılır ise talep edilen tüm performans kriterlerini kolaylıkla karşılayabiliyor. Örneğin Knauf Diamant Alçı levha sistemleri ile oluşturulan Knauf Cubo sistemleri 50 dB üzerinde ses yalıtımı, 1,5 saat yangın dayanımı ve 0,5 – 2,0 kN/m2 ye kadar konsol yük taşıma kapasitelerine sahip. Knauf Cubo’nun ise oda yüksekliği 2,50 ile 3,20 m arasında kademesiz olarak ayarlanabilen ve maksimum 7,50 m genişliğiyle bağımsız bir oda oluşturmaya olanak tanıyor” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.