DOLAR 32,5701
EURO 34,9682
ALTIN 2445,563
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ODE Yalıtım tarafından yayınlanan Pusula Dergisi 75’inci kez okurlarıyla buluştu

    ODE Yalıtım tarafından yayınlanan Pusula Dergisi 75’inci kez okurlarıyla buluştu

    ODE Yalıtım Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu, 20 yılı aşkın süredir aralıksız olarak yayınladıkları derginin sektöre yön verdiğini söyledi. Pusula’nın 75. özel sayısında, iklim krizinin gelecekte insanlığı bekleyen en büyük tehlike olacağı öngörüsünden hareketle “Yeşil Mutabakat ve Döngüsel Ekonomi” konusu masaya yatırıldı.

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım tarafından yayınlanan Pusula Dergisi 75’inci sayıya ulaştı. Dergi, yalıtım sektörünün dinamiklerini, güncel gelişmeleri ve trendleri okurlarla buluşturuyor.

    Özgür Kaan Alioğlu: “Okurlarımız uzun soluklu yolculuğumuzu sürdürmemiz için güç veriyor”

    Pusula Dergisi’nin 20 yılı aşkın süredir sektöre yön verdiğini söyleyen ODE Yalıtım Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu, “Günümüz koşullarında gerek dijitalleşmenin etkisi gerekse finansal sebepler nedeniyle pek çok yayın hayatını sonlandırmak durumunda kalırken, Pusula Dergisi’ni aralıksız olarak çıkartıp 75’inci sayıya ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar toplam 400 bin adet bastığımız Pusula Dergisi, ilk gününden itibaren inşaat ve yalıtım sektörünün gelişmesine katkı sunmayı hedefledi. Bununla birlikte sürdürülebilir bir gelecek ve enerji verimliliği için kritik bir öneme sahip yalıtıma yönelik farkındalığın artmasını amaçladık. Bu uzun soluklu yolculuk boyunca bizleri takip eden okurlarımıza, sayfalarımıza konuk olan değerli isimlere ve bugüne kadar yayın kurulunda görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Gösterilen ilgi, bu yolculuğu daha uzun yıllar sürdürmemiz için bize güç veriyor. Sektörümüze, ülkemize, paydaşlarımıza yeni yayınlarımız ile değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

     

    75’inci sayının gündemi Yeşil Mutabakat ve Döngüsel Ekonomi

    Pusula’nın 75’inci sayısında, iklim krizinin gelecekte insanlığı bekleyen en büyük tehlike olacağı öngörüsünden hareketle “Yeşil Mutabakat ve Döngüsel Ekonomi” konusu gündeme taşındı. Konu kapsamında ODE Yalıtım’ın sıfır atık hedefi hakkında da bilgi verildi. Dergide ayrıca alanında uzman isimler tarafından kaleme alınan köşe yazıları, söyleşiler ve makaleler de yer aldı.

    Pusula Dergisi’nin geçmiş sayılarına web adresindeki Pusula Dergisi bölümünden ulaşılabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.