DOLAR 32,5128
EURO 34,7761
ALTIN 2500,887
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ODE Yalıtım’dan Koronavirüs süresince çalışanlarına online eğitim proğramı

    ODE Yalıtım’dan Koronavirüs süresince  çalışanlarına online eğitim proğramı

    Yalıtım sektöründe dünya markası olma hedefine tüm çalışanlarını odağına alarak ilerleyen ODE Yalıtım, çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sunmak için gerçekleştirdiği eğitimlerine koronavirüs salgını döneminde de aralıksız devam ediyor. Alanında uzman isimler tarafından online olarak verilen eğitimlerde, finanstan tedarik zincirine, deneyimsel pazarlamadan Endüstri 4.0’a kadar pek çok konu ele alınıyor.

     Koronavirüsün etkilerini minimum düzeyde tutmak ve faaliyetlerine kesintisiz bir biçimde devam edebilmek amacıyla operasyonel süreçlerin eksiksiz devamlılığı için gerekli ekip sayısını tüm tedbirleri alarak minimuma indiren ve diğer tüm çalışanlarını gerekli teknik altyapıyı sağlayarak uzaktan çalışmaya yönlendiren ODE Yalıtım, bu süreçte çalışanlarının hem mesleki hem de kişisel gelişimlerine online eğitimler ile katkı sağlamaya devam ediyor.

    Eğitimler şirket içi uzmanlar ve şirket dışından sektör profesyonelleri tarafından veriliyor

    Paydaşlarıyla birlikte büyümek misyonu doğrultusunda, 2018 yılında sektörde bir ilke imza atarak verdikleri tüm eğitim ve seminerleri ‘Paydaş Paylaşım Platformu’ adıyla tek çatı altında toplayan ODE Yalıtım, koronavirüsün getirdiği uzaktan çalışma sisteminde teknolojik altyapısını hızlıca yenileyerek platformda verilen eğitimleri online ortama taşıdı.  Bu kapsamda dijital pazarlamadan iş güvenliğine, finanstan tedarik zincirine kadar pek çok konuyu kapsayan eğitimler, Nisan ayı itibarıyla haftada iki kez online olarak gerçekleştiriliyor. Biri şirket içinden bir uzman, diğeri ise şirket dışından bir sektör profesyoneli tarafından verilen eğitimlerin kalıcı olarak devam etmesi planlanıyor.

    Ceylin Akdemir: “Bu dönemde öğrendiğimiz her yeni bilgi bize yeni beceriler kazandıracak”

    Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de içinden geçtiğimiz bu zorlu belirsizlik sürecinde artan kaygı ile birlikte, şirketlerin üzerine her zamankinden daha fazla sorumluluk düştüğünü belirten ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, “Böyle zamanların riskler kadar fırsatlar da barındırdığı için ‘oyun değiştirici’ nitelikte olduğunu unutmamalıyız. Elbette her şeyin başı sağlık fakat bununla birlikte bu dönemde öğrendiğimiz her şeyin, profesyonel gelişimimiz açısından önemli faydalar sağlayacağına ve iş dünyasına yeni beceriler kazandıracağına inanıyoruz. Bu bakış açısıyla ODE olarak bu dönemde en önemli önceliğimiz ekip arkadaşlarımızın sağlık durumlarını yakından takip etmek ve bu anlamda üzerimize düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getirmek. Diğer taraftan da bu ortamda hedeflerimizi gerçekleştirmek için gerekli koşulları sağlayabilmek. Bu anlamda ilk günden bu yana gerekli tüm üst düzey operasyon ve hijyen tedbirlerini aldık, almaya devam ediyoruz. Böyle dönemler, profesyonellerin rutinde fırsat bulamadıkları mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri yapabilmeleri adına önemli fırsatlar sunuyor. Biz de bu eğitimleri online ortama taşıyarak bu dönemde çalışanlarımıza en iyi şekilde destek olmayı, moral motivasyonlarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

    Eğitimlerle büyüyen şirket ODE

    Türkiye’de başladığı faaliyetlerini global bir marka olma vizyonuyla beş kıtada sürdüren ODE Yalıtım, uzun yıllardır çalışanlarının hem kendilerini geliştirebilecekleri hem de şirketin vizyonuna katkı sunabilecekleri eğitimler düzenliyor. Bu yıl 35’inci yılını kutlayan ODE; çalışanlarını masrafların tamamının şirket tarafından karşılandığı MBA programlarına yönlendiriyor, e-öğrenme ve açık sınıf eğitimleri düzenliyor. Geleceğin yöneticilerini kendi içinde yetiştirmek amacıyla şirket içi programlar tasarlayan ODE, ayrıca lider kadrosunun Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin verdiği yönetici geliştirme programlarına katılımını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.