DOLAR 32,3392
EURO 35,1034
ALTIN 2238,513
BIST 8789,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ODE’den üstün nitelikli yeni nesil su yalıtım sistemi

    ODE’den üstün nitelikli yeni nesil su yalıtım sistemi

    Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE Yalıtım, “Epikon Proof” ile su yalıtımında yeni bir sayfa açıyor. Temel ve tek yüz kalıp perde su yalıtım uygulamalarında güvenle kullanılabilen, taze betona yüksek yapışma mukavemetine sahip yeni nesil su yalıtım sistemi “Epikon Proof” binalarda uzun ömürlü su yalıtımı sağlıyor.

    Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda faaliyetlerini ve yatırımlarını aralıksız sürdüren ODE, üstün Ar-Ge kabiliyeti sayesinde ürün yelpazesini genişletiyor. Bu vizyonun son halkası olarak ODE Epikon Proof Su Yalıtım Sistemi ile Türkiye’yi yeni nesil su yalıtımı ile tanıştırıyor. ODE Epikon Proof hidrostatik su basıncına, yırtılma ve delinmelere karşı mukavemetli yapısıyla zaman ve işçilikten tasarruf sağlıyor.

    2,0 mm ile 4,5 mm arası değişen 5 farklı ürün gamına sahip Epikon Proof Su Yalıtım Sistemi, her türlü ihtiyaca cevap veriyor. ODE’nin üstün Ar-Ge yeteneği, yenilikçi yapısı ve uzmanlığıyla ortaya çıkan ODE Epikon Proof Su Yalıtım Sistemi’nin bitümlü ürünleri, yapılarda suyun, nemin neden olduğu olumsuz etkilere karşı koruma sağlarken, yaşam alanlarına konforlu bir su yalıtımı getiriyor. Epikon Proof, yenilikçi yapısıyla temel su yalıtımında koruma betonu atılmadan, doğrudan üzerinde demir donatı işleri yapılmasına izin veren, temel betonu atılabilen, sahip olduğu reçete ve üst yüzeyindeki özel kum yapısı sayesinde, üstüne dökülen betona yüksek yapışma mukavemetine sahip bir ürün olarak ön plana çıkıyor.

    “Epikon Proof Su Yalıtım Sistemi ile binaların ömrünü de yaşam kalitesini de artırıyoruz”

    Bitüm esaslı yeni nesil Epikon Proof Su Yalıtım Sistemi’nin, reçinesinde yapısını güçlendirici çok farklı polimerler içerdiğini belirten ODE Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir; “Bu polimerler malzemeyi çok daha dayanıklı kılmakla birlikte ürünün kolay uygulanmasında ve mükemmel bir yalıtım sağlamasında başrol oynuyor. Polimerlerle takviye edilmiş bitüm, yüksek çekme, kopma ve yırtılma dayanıma sahip polyester kullanılarak nihai özelliklerine ulaşıyor. Ayrıca, taşıyıcı özellikleri ile doğru orantılı olarak çok farklı detaylarda ve iklim şartlarına uyumlu, uygulama ve kullanım kolaylığı sunması, yeni nesil Epikon Proof Su Yalıtım Sistemi’ni diğer su yalıtım malzemelerinden ayıran önemli bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor. Epikon Proof Membran taze betona kuvvetli biçimde yapışarak tüm temel yüzeyinde mükemmel bir sızdırmazlık sağlıyor.

     

    Deprem kuşağındaki ülkemiz için yapıların donatılarının koruması ve yapılara gereksiz aşırı yükler bindirilmemesi de göz önüne alındığında Epikon Proof ürünümüzün tam anlamıyla ihtiyaca cevap verdiğini söyleyebilirim. Yapıların ömrüne doğrudan etki eden su yalıtımını Epikon Proof ile bir adım ileriye taşıyor ve hem binaların dayanıklılığını hem de binada yaşayanların yaşam kalitesini önemli ölçüde artırıyoruz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.