DOLAR 32,4986
EURO 34,7583
ALTIN 2484,841
BIST 9550,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ofis ve evler için pratik yardımcı: Pin askılık

    Ofis ve evler için pratik yardımcı: Pin askılık
    04.04.2017
    A+
    A-

    Sunduğu güncel yaklaşımlarla Türkiye ve dünyada birçok yaşam ve çalışma alanında ürünlerine yer verilen Koleksiyon, ‘Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı’ teması altında geliştirdiği tasarımların uluslararası tanıtımına devam ediyor. Kullanıcılara mekanı istedikleri zaman istedikleri gibi özelleştirme şansı tanıyan tasarımlardan biri olan Pin askılık, sahip olduğu zamansız tasarım diliyle ev ve ofislerde pratik bir yardımcı olmaya aday.
    Koleksiyon, ‘Kendini Kurgulayan Çalışma Alanı’ teması altında geliştirdiği tasarımları birer birer sunmaya devam ediyor. Farklı sanat dallarının birbiriyle olan diyaloğundan beslenen ve farklı okumalara imkan veren seri, kullanıcılara mekanı istedikleri zaman istedikleri gibi özelleştirme şansı tanıyor.
    Bu esnek temanın renkli tasarımlarından biri olan Pin askılık, temel geometrik formların hakim olduğu yalın bir yapıya sahip. İtalyan tasarım ofisi Studio Kairos tarafından tasarlanan ürünün dinamik ve genç duruşu, birçok farklı kurgudaki alana kolaylıkla uyum sağlıyor.
    Pin’in askıları, hem doğal ahşap dokularda hem de farklı lake renk ve natürel cila seçenekleriyle sunuluyor. Askılardaki bu doğal görünüm, metal ayaklar ile bir araya gelerek dengeli bir kontrast yaratıyor, bulunduğu alana hareket getiriyor. Tüm askı parçalarının birbirine dokunmadan kendi etrafında 360 derece dönebilmesi tasarımın bir diğer dinamik ve pratik özelliği olarak göze çarpıyor.
    Ev ve ofisler için renkli bir yardımcı olacak Pin, tüm Koleksiyon mağazalarında deneyime sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.