DOLAR 32,5827
EURO 35,0118
ALTIN 2461,401
BIST 9902,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ofislerde etkili hijyen ULV tekniği ve Maratem M624 ile sağlanıyor

    Ofislerde etkili hijyen ULV tekniği ve Maratem M624 ile sağlanıyor
    24.08.2020
    A+
    A-

    Yeni normal dönemiyle birlikte kontrollü ve tedbirli bir şekilde ofislere geri dönülüyor. Bu süreçte çalışılan alanlarda en önemli konu, hijyen sürekliliğini sağlamak oluyor. Birlikte çalışılan, sirkülasyonun yoğun olduğu ofislerde hijyen sürekliliğini sağlamak için dezenfektan özellikli temizlik ürünleri kullanılması gerektiğine dikkat çeken Eczacıbaşı Profesyonel, etkili hijyen sağlayan ULV sisleme tekniği ile Maratem markasıyla geliştirdiği M624 PAA ve Hidrojen Peroksit Bazlı Hijyen Ürünü’nü öneriyor.
    Pandemi sonrası aşamalı olarak yeni normale geçiş yaptığımız bu dönemde işyerleri açılarak kontrollü bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. Kapalı alanlardaki hijyeni uzun süreli ve etkili sağlamak için ULV tekniği (Ultra Low Volume) ön plana çıkıyor. Dezenfektan özellikli hijyen ürünlerini ince püskürtme tekniği ile partiküllere bölerek havada daha uzun süre kalmasını sağlayan ULV sistemi, kalabalık ortamlarda virüs ve bakterilere karşı uzun süre hijyen sağlıyor. Eczacıbaşı Profesyonel, etkili hijyen sağlayan ULV sisleme tekniği ile Maratem markasıyla geliştirdiği M624 PAA ve Hidrojen Peroksit Bazlı Hijyen Ürünü’nü öneriyor.

    120 dakikaya kadar havada kalarak hijyen sağlıyor

    Uzun süreli etki gücüne sahip ince püskürtme tekniği ile oluşturulan aerosol sisleme cihazı olan ULV (Ultra Low Volume), beraber kullanılan dezenfektan özellikli ürünü 1–150 mikron büyüklüğünde zerreciklere parçalayarak, havada uzun süre kalmasını sağlıyor. Bu cihazla kullanılan Maratem M624 PAA ve Hidrojen Peroksit Bazlı Hijyen ürünü, ULV tekniği ile havada 20-120 dakika kalacak şekilde partiküllere bölünüyor. Hava ile temas süresi uzatılarak uzun süre bir arada çalışılan ofislerde etkin hijyen ve daha uzun süreli dezenfeksiyon etkisi sağlıyor.

    Çevre dostu ve ekonomik

    ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri’ne (Centers for Disease Control and Prevention) göre dezenfektan amaçlı kullanımı onaylanan hidrojen peroksit ve perasetik asit bileşiklerine sahip olan Maratem M624 PAA ve Hidrojen Peroksit Bazlı Hijyen ürünü, uygulama sonrasında çevrede kalıntı bırakmıyor. Rahatsız edici kokuya neden olmamasıyla da öne çıkan ürün, gözle görülmeyen organik kirlilikleri de temizleyerek, kapsamlı bir temizlik ve hijyen sağlıyor. Konsantre kullanıldığından ekonomik bir ürün olan Maratem M624 PAA ve Hidrojen Peroksit Bazlı Hijyen ürünü, düşük kullanım oranı sayesinde tasarruf sağlıyor.
    Eczacıbaşı Profesyonel, bakteri ve virüslere karşı etkinliği akredite laboratuvarlarca test edilerek onaylanmış ve Sağlık Bakanlığı biyosidal ruhsatlı ürünleri ile işletmelerin yanı sıra ofislerin de hijyen konusundaki çözüm ortağı olarak, geliştirdiği ürünlerle etkin hijyen sağlamaya destek oluyor.

     

    Detaylı bilgi ve iletişim için:

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.