DOLAR 32,3285
EURO 35,0533
ALTIN 2296,147
BIST 9013,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Oğuzhan izdihamı

    Oğuzhan izdihamı
    30.10.2021
    A+
    A-

     

    Cumhuriyet’in 98. yılı şerefine İstanbul Zeytinburnu’nda konser veren Oğuzhan Koç’a Cumhuriyet sevdalısı on binler eşlik etti.

    İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nin her yıl binlerce İstanbul’luyu büyük bir coşkuyla bir araya getiren Cumhuriyet Bayramı kutlamasına ilgi büyüktü. Oğuzhan Koç ‘un sahne aldığı kutlamada, izdiham yaşandı!

     

    Konser alanını saatler öncesinden dolduran coşkulu kalabalık, Oğuzhan Koç ‘u Türk bayrakları karşılarken konserin açılışını büyüleyici bir atmosferde 10. Yıl Marşı ile yapan Oğuzhan Koç dakikalarca alkışlandı.

     

    Cumhuriyet’in 98. yılı nedeniyle İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nin 15 Temmuz Meydan’ında konser veren Oğuzhan Koç ‘a hayranları yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Oğuzhan Koç, sevilen yeni ve eski şarkılarını seslendirdi.

     

    7’den 70’e sanatçıyı izlemeye gelen hayranları, müzik eşliğinde unutulmaz bir gece yaşarken yaklaşık iki saat süren konser ‘de Oğuzhan Koç yaptığı konuşmada “Atatürk’ün bizlere emaneti Cumhuriyetin ilanının ve güzel ülkemizin de 98. Doğum gününü sizlerle kutlamaktan çok mutlu ve heyecanlıyım” diyerek duygularını dile getirdi.

     

    Konser sonunda ise Oğuzhan Koç hayranları ünlü popçuyla resim çektirmek ve imza almak için birbiriyle yarışırken, yer yer yaşanan gerginlikler emniyet güçlerinin sıkı güvenlik tedbirleri ile büyümeden yatıştırıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.