DOLAR 32,5808
EURO 34,7943
ALTIN 2508,506
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okul zili Timberland ile çalıyor

    Okul zili Timberland ile çalıyor
    06.09.2017
    A+
    A-

    Premium kalitede; ayakkabı, giysi ve aksesuar sunan Timberland, keyif ve konfor dolu bir öğretim yılı geçirmek isteyen öğrencilere zengin bir snekaer ve bot koleksiyonu sunuyor. Siyah, lacivert, gri, hardal renkli, bağcıklı ve cırtcırtlı tasarımlar, üniformalarla büyük bir uyum sağlıyor.

    Marka, Flyroam koleksiyonunun kalbinde yatan hem hafiflik hem de esneklik sağlayan AeroCore sistemi ile çocuklara sınırsız rahatlık sunuyor. Performans odaklı tasarımda, sağlam bir orta taban ve ayakkabının yerle temas ettiği noktada kullanılan kauçuk öne çıkıyor. Gereksiz malzemelerin tabandan ustalıkla çıkarıldığı AeroCore sisteminde, kullanan kişiye ekstra hafifliğin yanı sıra hızlı ve rahat hareket imkanı sunuluyor.

    Markanın 6 inç klasik botları; füme, hardal, sarı, pembe renkleri ve içi kürklü alternatifleriyle çocukların ayaklarını sıcacık tutmanın yanı sıra anne ve babaları gibi cool bir görünüm de elde etmelerini sağlıyor.

    Su geçirmez ve nefes alan Gore-Tex zar teknolojisine sahip tasarımlar da koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

    Marka, çevreye duyarlılığını, çocuk modellerinin çoğunda kullandığı, her tür zeminde kaymayı engelleyen geri dönüştürülmüş kauçuk taban ve yine bağcıklı modellerde kullandığı belli oranlarda geri dönüştürülmüş PET astar ve bağcıklar ile gözler önüne seriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.