DOLAR 32,3732
EURO 34,693
ALTIN 2420,318
BIST 10081,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okula dönüşün en eğlenceli adresi: İstanbul Akvaryum

    Okula dönüşün en eğlenceli adresi: İstanbul Akvaryum
    11.09.2018
    A+
    A-

    Yaz tatilinin ardından sonra okula dönen vey a ilk kez okula başlayan çocuklarının motivasyonunu artırmak isteyen ebeveynler, İstanbul Akvaryum’un büyüleyici dünyasının kapılarını aralıyor. Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum’un tam 17 bin nüfuslu ailesi ile tanışan çocuklar, interaktif oyun alanlarında da sınırsız eğlencenin tadını çıkarıyor.

    Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte okula dönüş hazırlıkları yapan veya okula ilk kez başlayacak olan çocuklarının motivasyonunu artırmak isteyen ebeveynler, en büyük ve eğlenceli sürprizlerini İstanbul Akvaryum ile gerçekleştiriyor.

    Türkiye’nin ve dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum, Karadeniz’den Pasifik’e uzanan sulardaki binlerce canlı türüne ev sahipliği yapıyor. Hayatı boyunca uyumayan limon köpekbalığı, dünyanın en vahşi tatlı su balıkları arasında yer alan kırmızı karınlı pirana, dalgıçlarla oyun oynayan orfozlar ve tehlike anında kendini şişiren balon balığı, çocukların büyük bir merak ve heyecanla izleyeceği canlılardan yalnızca birkaçı.

    İstanbul Akvaryum’daki 17 bin canlı, sadece su altında yaşayan türler ile de sınırlı değil. Eşlerine çakıl taşı vererek evlenme teklif ettikleri ve hayatlarının sonuna kadar tek eşli yaşadıkları için yaşayan dünyanın en romantik hayvanı unvanını alan Gentoo penguenlerini çocuklar çok sevecek. Dünyanın en büyük ve en sevimli kemirgeni kapibara, saatlerce kıpırdamadan durabilen timsahlar, kurbağalar ve daha birçok tür, çocuklara hayallerinin de ötesini sunuyor.

    Online biletlerde özel indirim

    Güney Kutbu, Batı Atlantik, Kızıldeniz gibi 17 bölüm ve bir adet Amazon Yağmur Ormanları temasından oluşan İstanbul Akvaryum’da, temalara özgü kültürel, coğrafi, tarihsel ve mimari özelliklere, buna uygun dekoratif unsurlara, interaktif oyunlara, filmlere ve alan hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı görsel grafiklere yer veriliyor. Böylece çocuklar, gördükleri canlılar hakkında tüm bilgilere sahip olurken özel alanlarda birbirinden keyifli oyunlara katılma fırsatı buluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.