DOLAR 32,5618
EURO 34,737
ALTIN 2493,688
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okyanus Panora AVM’de

    Okyanus Panora AVM’de

    Geçtiğimiz sezon bomba gibi bir albümle müzik piyasasına giriş yapan Derya Uluğ, Panora Teras’ta sahne alacak.

    PanoraPark ve Panora Teras konserleri ile Başkentlilere yaz coşkusu yaşatacak olan Panora AVM, birbirinden ünlü isimler ile müzik ziyafeti yaşatacak. Panora Teras konserleri 28 Temmuz’da Gökhan Türkmen ile açılış yapacak. Gökhan Türkmen’i 18 Ağustos’ta birbirinden hareketli ve eğlenceli şarkıları ile Başkentlileri selamlayacak olan Simge, 8 Eylül’de ise Fettah Can izleyecek.

    Ocak ayında Canavar adlı ikinci single’nı çıkaran Derya Uluğ, Panora AVM’de sevenlerinin karşısına çıkacak. ‘Okyanus’ isimli single’ı ile müzik listelerini sallayan ve “En İyi Çıkış Yapan Solist” ödülünü alan Uluğ, Panora Teras konserlerinin 20 Eylül’de kapanışını yapmış olacak.

    Ünlü pek çok restoranın bulunduğu teras katta ücretsiz gerçekleşecek konserlerde Başkentliler eğlenceye doyacak.

    5 Temmuz’da pop müziğin sevilen ismi Hadise ile start alan PanoraPark konserleri ise 19 Temmuz’da da arabeskin kralı olarak tanınan Serkan Kaya’yı ağırlayacak. 2 Ağustos’ta Koray Avcı ile duygu dolu dakikalar yaşatacak olan Panora AVM, romantik rüzgâra 9 Ağustos’ta Sertab Erener, 23 Ağustos’ta Hakan Altun ile devam edecek. Birbirinden güzel şarkıları ile kalbe dokunan PanoraPark konserlerinin kapanışını ise 13 Eylül’de Linet yapacak. PanoraPark konserleri ile coşkuyu yaşamak ve çift kişilik davetiye kazanmak isteyenlerin konserlerden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş yapması ise yeterli olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.