DOLAR 32,5587
EURO 34,7129
ALTIN 2490,836
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Ondörtüç Pendik’ projesine en çok ilgi pilot ve doktorlardan geliyor

    ‘Ondörtüç Pendik’ projesine en çok ilgi pilot ve doktorlardan geliyor
    26.04.2019
    A+
    A-
    İnsay Yapı’nın Pendik’te hayata geçirdiği projesi ‘Ondörtüç Pendik’e en çok ilgi bulunduğu konum ve lokasyon nedeniyle sağlık çalışanları ve havaalanı personelinden geliyor.
    İnsay Yapı’nın, İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesi hem yatırımcı hem de kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Doğru lokasyonu ve her geçen gün artan yatırım potansiyeliyle şehre de değer kazandıracak bir proje olarak yükselen ‘Ondörtüç Pendik’, konumu nedeniyle sağlık çalışanları ve havaalanı personelinden yoğun ilgi görüyor.
    Projeye çok çeşitli meslek gruplarından talep geldiğini söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık “Projemiz Marmara Üniversitesi Hastanesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığı nedeniyle sağlık çalışanları ve havaalanı personelinden yoğun ilgi görüyor. Özellikle pilot ve doktorların özel ilgi gösterdiği projemizden konut almak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuyoruz. Bu kapsamda daire sahibi olmak isteyenlere liste satış fiyatı üzerinden peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı sağlıyoruz. Kampanyaya göre 1+1 daireleri 285 bin TL’den başlayan fiyatlarla almak mümkün olabiliyor” dedi.
    ‘Ondörtüç Pendik’ projesi 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden oluşuyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı ‘Ondörtüç Pendik’ sakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo alanının tahsis edileceği projedeki mağaza ve restoranlar da site sakinlerine kendi kendine yetebilen bir yaşam alanı sunuyor. Pendik’in merkezinde yer alan ‘Ondörtüç Pendik’ projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor.
    Yapımı devam eden Şeyhli metro istasyonu projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Teknokent’e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.